Hlavní obsah

Kylie Minogue se odhalila pro kampaň proti rakovině prsu

Sydney

Australská zpěvačka Kylie Minogue se stala novou tváří charitativní kampaně proti rakovině prsu. Jednačtyřicetiletá popová hvězda, jíž byla tato nemoc diagnostikována během jejího světového turné Showgirl v květnu 2005, pózuje jen v hedvábné pokrývce na snímcích, které pořídil slavný fotograf Mario Testino pro novou kampaň, jejíž výtěžek půjde pro skupinu Breakthrough Breast Cancer.

Článek

Minogue se tak připojila k herečce Sienně Millerové a supermodelce Claudii Schifferové, které rovněž zapózovaly pro kampaň, napsal zpravodajský server news.com.au.

"Hodně to pro mě znamená, stát se součástí této letošní kampaně," řekla zpěvačka. "Z celého srdce podporuji snahu získat finanční prostředky pro životně důležitou práci, kterou dělá Breakthrough Breast Cancer."

V rámci kampaně s názvem Fashion Targets Breast Cancer (FTBC) se bude v následujících šesti týdnech prodávat řada speciálně vytvořených oděvů v obchodech, jako je Marks and Spencer či Topshop, prostřednictvím internetu i v návrhářských kolekcích.

Kylie Minogue musela kvůli nádoru před pěti lety podstoupit částečnou mastektomii a poté osm měsíců chemoterapie a ozařování, než jí v roce 2006 lékaři řekli, že je rakovina zažehnána. Zpěvačka se svěřila, jak jí potenciálně smrtelná nemoc navždy změnila život.

"Zjistila jsem, že už se nikdy nevrátíte zpátky do 'normálu'. Místo toho si musíte vytvořit nový 'normál'. Musela jsem se naučit brát svůj život se všemi úspěchy i jejich odvrácenou stranou, naučit se brát si to dobré i z toho špatného," řekla. "Tahle zkušenost ze mě udělala dospělejšího člověka."

Reklama

Výběr článků

Načítám