Hlavní obsah

Microsoft uvede nový Office 2010 zřejmě v září

Softwarová firma Microsoft uvede na český trh novou verzi svého kancelářského balíku Office 2010 zřejmě v září letošního roku. V současnosti je na trhu tři roky stará verze programů. Firma to uvedla v tiskové zprávě.

Článek

Lidé, kteří si koupí stávající verzi Office 2007 od 5. března do 30. září, budou moci bezplatně přejít na novější verzi v době jejího uvedení na trh. Možnost přechodu potrvá až do konce října.

Cena nového Microsoftu Office 2010 se bude pohybovat od 2490 korun u karty s instalačním klíčem pro studenty a domácnosti až po 16 490 Kč za plnou krabicovou verzi Professional.

Nový kancelářský balík Office obsahuje například aplikace pro psaní dokumentů Word nebo tabulkový kalkulátor Excel. Nová verze navazuje na loňské uvedení nového operačního systému Windows 7.

Office 2010 do dubna k vyzkoušení zdarma na internetu

Microsoft zatím nabízí i možnost vyzkoušení kancelářského balíku Office 2010 prostřednictvím takzvané beta verze, která je k dispozici zdarma ke stažení na internetu. Tato verze nabízí inovované nástroje pro zefektivnění spolupráce mezi osobním počítačem, mobilním telefonem a internetem.

Vylepšení se dočkala také práce s textem, videi a obrázky. Zajímavou novinkou je Outlook Social Connector. Ten díky Windows Live a serveru SharePoint urychluje komunikaci se známými a nabízí jednoduchou možnost, jak zobrazit historii hovoru.

Stahovat beta verzi Office 2010 bude možné až do 31. března 2010, a to v angličtině, čínštině, japonštině, němčině, francouzštině, ruštině či španělštině. Kancelářský balík bude funkční až do 31. října 2010.

  • Stahovat nejnovější kancelářský balík Office 2010 můžete přímo z internetových stránek Microsoftu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám