Hlavní obsah

Lupiči v Berlíně přepadli s mačetami a granáty pokerový turnaj a ukradli výhru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín
Aktualizováno

Maskovaní lupiči přepadli v sobotu největší pokerový turnaj v Německu. Jako lup si odnesli nejméně část z prémie pro vítěze. Ačkoliv policie přesnou sumu nezveřejnila, hovoří se až o miliónu eur. O případu informovala agentura DPA.

Článek

Podle očitých svědků vtrhli do luxusního hotelu Grand Hyatt na Postupimském náměstí v Berlíně maskovaní lupiči se střelnými zbraněmi, mačetami a granáty. Mezi hráči a návštěvníky turnaje vyvolali paniku, při níž bylo údajně několik lidí lehce zraněno.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Turnaj se odehrával v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Grand Hyatt na Postupimském náměstí, kde se o miliónovou cenu utkali nejlepší karetní hráči světa.

Když lupiči vtrhli do hotelu, vypukl chaos, uvedla DPA. Už několik minut po přepadení byly na internetu záběry s hráči, kteří odhazovali karty a prchali ze svých míst.

Mnozí se schovávali za hracími stolky, nebo se snažili uniknout z místa turnaje do jiného patra hotelu. Záběry zřejmě pocházely z bezpečnostních kamer z dějiště turnaje. Organizátoři akce zveřejnili tiskovou zprávu, podle níž bylo lupičů šest. Doufají, že turnaj bude pokračovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám