Hlavní obsah

Tiger Woods se omluvil ženě a fanouškům za nevěru

Novinky, rei
Aktualizováno

Golfista Tiger Woods se v pátek veřejně omluvil své manželce a fanouškům za své nevěry. Své chování označil za sobecké a nezodpovědné.

Foto: Joe Skipper , Reuters

Tiger Woods

Článek

Woods řekl, že chápe otázky médií i veřejnosti ohledně jeho chování, nicméně na ně odpovídat nebude. "To jsou věci mezi mnou a mou ženou,“ řekl s tím, že nařčení, že bral drogy, jsou nepravdivé.

Woods si postěžoval na novináře, kteří pronásledují jeho děti, manželku a matku, přičemž "dokonce zveřejnili adresu školy dětí“. Doplnil, že si je vědom, že tuto situaci zavinil sám a musí se změnit.

Řekl, že jedním ze způsobů pro něj bude návrat k buddhismu. Woods ho praktikoval od dětství, když mu cestu k němu ukázala matka, a přestal nedávno. Poznamenal také, že se ke golfu jednou vrátí. "Ale nevím, kdy to bude. Nemyslím si, že ještě letos,“ uvedl s poukazem, že hned v sobotu znovu zahajuje další léčbu.

Nevěry odhalila autonehoda

Woodsovy nevěry byly prozrazeny loni v listopadu po jeho autonehodě, při níž byl údajně pod vlivem alkoholu a ve společnosti neznámé ženy. Později přiznal tříletý vztah s barmankou, načež se postupně přihlásilo dalších 13 žen, že byly jeho milenkami. Často jim údajně zaplatil za mlčení.

Woods má s manželkou a bývalou modelkou Elin Nordegrenovou dvě děti - dvouletou Sam a ročního Charlieho. Poté, co se od něho na Vánoce odstěhovala, se začalo hovořit o rozvodu. Woods nastoupil léčbu na rehabilitační klinice v Hattiesburgu ve státě Mississippi. Její první část ukončil počátkem února a od té doby tráví čas se ženou.

Podle amerických médií se Woods neléčí ze sexuální závislosti, ale odborníci mu pomáhají, aby mohl znovu žít spořádaný život.

Reklama

Související témata:

Související články

Woodsova manželka požádá o rozvod

V den, kdy fenomenální golfista Tiger Woods pokořil další sportovní metu, zabředl možná hlouběji do osobních problémů. Zatímco ho agentura AP vyhlásila...

Výběr článků

Načítám