Hlavní obsah

Stylové a vtipné doplňky na kancelářském stole doladí vaši image

Novinky, Barbora Vaníčková

V kanceláři tráví velká část lidí víc času, než by si sama přála. Často jsou tyto prostory neosobní a univerzálně vybavené. Pobyt u psacího stolu si ale snadno můžete vylepšit vhodnými designovými doplňky. Ať už jste vtipálci, milujete rychlá auta a nebo sázíte na rčení, že v jednoduchosti je krása.

Článek

Nápaditých designových kancelářských potřeb je na trhu dostatek, pokud vám stojí za to chvilku pátrat a obětovat částku vyšší, než byste dali za nudnou sešívačku, záložku nebo děrovačku, dozajista najdete, co zaujme právě vás.

Velmi originální je například vysavač na drobky. Tvařte se jak chcete pohoršeně, ale kdo z vás si nikdy nevylepšil pracovní plochu kousky pečiva? Na podobném problému si doslova smlsnou kočka, pes nebo modrý náklaďák. A vy si při stírání nepořádku nejen nevrazíte třísku, ale navíc pobavíte sebe i své kolegy.

To série „sebevražedných“ panáčků nastolí dojem drsného vyjednávače. Chcete-li vypadat tvrdě, postavte si hrnek na rozpláclého oranžového nešťastníka a tužku zabodněte do hrudi jeho nebohého červeného kolegy. Pokud vám ani rozplácnutý žluťák sloužící jako záložka nezvedne náladu, zbývá poslední – fialového skrčence můžete drtit v dlani, jak je libo.

Praktiky jistě potěší patentovaná tužka do knihy, která nejen píše, ale zároveň slouží jako záložka a zdroj barevných polepek, jimiž můžete označit stránky nebo konkrétní místa v textu. Celá věc je natolik multifinkční, že hrozí, aby její přehnaná praktičnost nezpůsobila nesnadnost ovládání pzoruhodného výrobku. Zkoušeli jste někdy psát propiskou širokou asi dva milimetry?

Zazávoďte si

Milovnice i milovníky rychlých kol dozajista uchvátí souprava pro závodníky. Je libo stojánek na mobil ve tvaru sedaček sporťáku nebo snad kuličkové pero inspirované tlumičem? To není nic proti tomu, když postavíte svým kolegům nebo obchodním partnerům kávu na podtácek ve tvaru ložiska. Vizitkář ve tvaru chladiče si můžete nosit s sebou a zabránit tak případnému stesku po vaší dokonale závodnické práci.

Pro decentní pány a dámy

V neposlední řadě nesmíme zapomenout na decentní vybavení kanceláře, někdo na hlouposti prostě není, nebo si nemůže dovolit výstřelky kvůli vážnosti své pozice nebo svého šéfa. Ani potom ale nemusíte strkat tužky do plastového kelímku nebo hrnečku.

Velice elegantně a zároveň moderně působí kovové výrobky hladkých linií. Vyrábí se cokoli, nač si vzpomenete od stojánku na mobil, přes sešívačku po dózu na sponky. Vše se dá zakoupit do sady, aby váš stůl pěkně ladil a hodiny v práci utíkaly stále rychleji.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám