Hlavní obsah

Paroubková preventivně odjela do nemocnice, prý kvůli článku v Reflexu

– Praha • Aktualizováno

Manželka předsedy ČSSD Jiřího Paroubka Petra byla ve čtvrtek hospitalizována v motolské nemocnici. Důvodem hospitalizace je podle Paroubka článek ve čtvrtečním vydání týdeníku Reflex. Informoval o tom server Tyden.cz.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Petra Paroubková s manželem Jiřím.

Článek

"Teď jsem zrovna u ní, přečetla si článek v Reflexu. Musím říct, že je mimořádně odporný. Ani se jí nedivím," řekl pro Tyden.cz Paroubek.

Paroubková řekla, že do nemocnice odjela preventivně. "Velké pracovní vytížení a zejména stres vyvolaný předvolební kampaní a jejími doprovodnými jevy (zejména článek časopisu Reflex z dnešního dne autorů Marka Stoniše a Pavlíny Wolfové) mě přiměly k rozhodnutí soustředit se již plně na mé těhotenství. Vzhledem k tomu, že čekám první dítě, jsem nyní na preventivním pozorování v nemocnici," sdělila Paroubková.

Doplnila že její stav i stav dítěte je dobrý.

Podle Paroubkových slov pro server tyden.cz byla jeho žena na kapačkách. "Byla na kapačkách, ale před chvílí je odvezli. Večer půjde domů," dodal šéf ČSSD.

"Jirka Paroubek byl na výjezdu na Zlínsku. Byli jsme navštívit zbrojovku v Uherském Brodě, pak mělo následovat setkání s odboráři. Říkal ale, že musí jet za manželkou do Prahy, protože je v nemocnici. Údajně ten důvod byl myslím Reflex a nějaký článek,“ prozradil Právu místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach.

Paroubek dopoledne, ještě před kolapsem manželky, na otázku, zda zváží proti Reflexu právní kroky, vzkázal po své mluvčí: "Bez komentáře."

Vyjádření Jiřího Paroubka z jeho oficiálních stránek na Facebooku
Přečetl jsem si dnešní Reflex. Musím říci, že dobří chlapci a děvčata z tohoto časopisu měli zřejmě hodně těžké dětství. Taková koncentrace nenávisti a hnusu vůči mně osobně a také vůči mé ženě, to už vede k oprávněným úvahám, zda by se neměli ambulantně léčit v Modré laguně - tedy v sanatoriu, které jim odpomůže od psychického napětí.
Pan Pečinka v Reflexu velmi zasvěceně píše o tom, kterak jsem se v posledních týdnech schoval (snad do nory, či čeho). Možná přehlédl, že každý týden se účastním tří až čtyř tiskových konferencí, píšu články, poskytuji rozhovory, a to v míře podstatně vyšší, než kterýkoli politik v prostředí České republiky. Možná, že po svých „úspěšných“ predikcích výsledků loňských senátních a krajských voleb, by měl v té noře ještě sám zůstat.
Jestli teď předpovídá právě on prohru ČSSD, je s jejími volebními vyhlídkami vše v nejlepším pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám