Hlavní obsah

Michael Jackson žije a je zdravý, ukazuje tajemná nahrávka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Konspirační teorie o tom, že popový král Michael Jackson nezemřel, ale žije na utajeném místě, jsou zase o něco silnější. Na internetu se objevilo video, na němž z vozu losangeleského koronera vystupuje v podzemních garážích muž nápadně podobný hudební ikoně.

Článek

Jacksonovi podobná osoba vystupuje z bílé dodávky v doprovodu jednoho muže a mizí ve dveřích vedoucích z garáží, a to údajně v době, kdy už byl prohlášen na mrtvého. Na 29sekundové nahrávce pochopitelně chybí udání data a času pořízení a značka vozu není dobře viditelná, takže autentičnost snímku nelze ověřit.

Na bílé dodávce, snímané roztřesenou rukou neznámého kameramana, se však skví nápis Coroner (úřední ohledávač mrtvol).

Podle člověka, který záběry umístil na server Live Leak, video pochází z „důvěryhodného zdroje". Ovšem i uživatelé serveru, pověstného svou otevřeností všem konspiračním teoriím o vysoce tajuplných tématech, o jejich autenticitě pochybují.

„Michael Jackson, Elvis, 2Pac... ti všichni jsou na nějakém ostrově a dělají tam muziku, ještě dneska zveřejním video,“ píše ironicky například jeden z nich.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám