Hlavní obsah

Eskalátory v pražském metru amputovaly prsty malému dítěti

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Eskalátory v pražském metru mají na svědomí vážnou nehodu. V pátek večer se na eskalátorech na Václavském náměstí zaklínilo nohou malé dítě. To muselo být převezeno do vinohradské nemocnice s amputovanými prsty.

Článek

Podle Hasičů se nehoda stala v pátek v 19:40. Otec postiženého hocha uvedl, že jeli se synem do kina.  „Hasiči vyprošťovali nohu z eskalátoru,“ řekl Novinkám mluvčí pražských hasičů Vít Pernica. 

"Těsně před tím, než jsme opustili eskalátor, se ozvala rána a sedmiletému synovi zůstala noha v pojízdných schodech," řekl serveru tn.cz otec dítěte, který uvedl, že v nemocnici museli synovi tři prsty z pravé nohy amputovat. Neví, jak se úraz stal, hoch měl podle něj na nohou botasky. "Nikdo mi to zatím nedokázal vysvětlil."

„Dítě je po operaci, jeho stav je stabilizovaný,“ řekla Novinkám mluvčí nemocnice Jana Jelínková s tím, že blíže nebude případ komentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám