Hlavní obsah

Ležérní John Malkovich dorazil na karlovarský festival

Novinky, lh, far
KARLOVY VARY
Aktualizováno

Americký herec, producent a režisér John Malkovich dorazil ve středu vpodvečer do Karlových Varů. Do lázeňského města se přesunul z Prahy. Na mezinárodním filmovém festivalu převezme v sobotu Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

Článek

Hollywoodská star přijela do lázeňského města krátce po půl sedmé večer. Dorazila v ležérním, pohodlném oblečení a ubytovala se v luxusním apartmá Grandhotelu Pupp.

Při příjezdu na Malkoviche čekaly desítky novinářů, fotografů a zvědavců. Byl zřejmě unavený, protože se odmítl podepsat komukoli ze svých fanoušků, sběratelů autogramů. Po vystoupení z luxusní limuzíny se přivítal s Jiřím Bartoškou a zmizel v Puppu.

Malkovich se do České republiky přemístil v úterý z Vídně, a to netradičně vlakem. [celá zpráva] V rakouské metropoli se před cestou na karlovarský festival představil na divadelních prknech jako rakouský sériový vrah Jack Unterweger, který usmrtil jedenáct prostitutek. Vedle domovské země vraždil také v České republice nebo v USA.

Malkovichovi dělá na pódiu divadla Ronacher v Pekelné komedii - zpovědi sériového vraha, jak se představení jmenuje, společnost komorní orchestr a dvě operní zpěvačky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám