Hlavní obsah

On-line hry: Češi a Slováci si zvolili svou novou hráčskou Miss

Novinky, Jakub Trulík

Týdny, během nichž hráči domácí i zahraniční scény odpočívali, jsou pryč. Období klidu opět střídají rušné akce a bouřlivé změny v předních týmech. Co se týče přestupů, těch výraznějších jsme u nás zaznamenali hned několik. Soutěžím vévodilo především vyhlašování vítězek prvního ročníku Miss herní scény, jež se uskutečnilo pod taktovkou Legalize.

Článek

Novinky z domova

  • Dosud největší překvapení letošního roku, herní sdružení Legalize, o sobě v uplynulých dnech nedalo vědět pouze uspořádáním akce Miss herní scény, ale i angažováním svého prvního DotA zástupce. Tím se stal celek dříve známý jako imperactiv, jehož sestavu tvoří Češi FreeZe, NothinQ, OrtenuS, mandal a Slováci VeaDeR s Heihachym.
  • Zmatky na naší Call of Duty 4 scéně pokračují i nadále. Po nEophyte zaniká i jeho následovník BW Gaming, jenž se už od svého začátku potácel v neaktivitě a mlhavých výkonech. Nicméně se objevil další přírustek, a to právě u výše zmíněných Legalize. Ti dali dohromady odpadlíky z nEph a BW a představili svou sekci ve složení GeorgE, VlastikA, bahn1k, lego a maximo.
  • Ještě nezačali ani pořádně hrát a už se dočítáme o jejich druhém přestupu. Čeští Counter-Strike: Source hráči WT, STR, sneix, tv1 a Ice_, kteří se zformovali dohromady jako Czech it out!, mění opět svůj dres. Přesněji střídají španělské Giants za francouzskou organizaci Team ParadOx, jež jim přislíbila lepší podmínky.
  • Klubové barvy rovněž mění slovenská Counter-Strike 1.6 pětka StaN, shrkz1, gioTive, nim a bafo. Nyní již bývalí zástupci Perun PG se dohodli krátce před odstartováním finále World GameMaster Tournament na spolupráci s konkurenčními Gaming.sk. Účastníci maďarského ICL si pod hlavičkou nového vedení okamžitě připsali první úspěch, když na WGT dosáhli na medailové pozice.

Novinky ze světa

  • Jak se rychle na scéně objevila, stejně tak rychle zřejmě i zmizí. Španělská organizace Giants přišla během posledních týdnů nejen o Warcraft 3 a Counter-Strike: Source tým, ale nyní i o své Call of Duty 4 zástupce. Francouzi OZWALD, niejdan, frenchyy, rukkae a Švýcar RaiGeKi jsou s jednáním manažerů nespokojeni, a proto se rozhodli dále pokračovat samostatně jako tým frorn.
  • Neaktivita a odchody značně komplikují život britskému gigantovi Dignitas. Jeho TrackMania sekce přišla během krátké doby hned o čtyři hráče. Pauzu si dávají Švéd MadneSS a Nizozemec XenoGeaR, zatímco Francouz Rapt přestoupil pod Formula Fight a Belgičan SiS se rozhodl skončit s hraním. I tak ale Dignitas disponují ještě osmi dalšími jezdci šesti různých národností, což je nadále pasuje do role světové jedničky.
  • Němečtí Alternate aTTaX se loučí s hráčem svého Counter-Strike: Source týmu. Po opětovném neúspěšném útoku na domácí titul EPS se vedení klanu rozhodlo zamíchat se sestavou. Z kádru odchází ej, jehož místo by měl zaplnit dosud šestý LIZARD. Zda se vedle hossa, Heada, LIZARDA, JLNA a Grexe neobjeví nová tvář, není zatím potvrzeno.
  • K rošádě došlo také u konkurence aTTaX, pro změnu ale v Counter-Strike 1.6. Domácí přední celky mousesports a n!faculty si mezi sebou prohodili členy svých týmů. Z třetího celku letošní EPS míří k mistrovskému klanu cash. Jeho místo by měl u n! zaplnit zkušený Rakušan gore, jenž dlouhé roky zastupoval právě mouz.

První tuzemskou herní Miss se stala dívka z Kravař

Pátek 12. června se nesl v duchu vyvrcholení dlouho připravované akce Miss herní scény 2009. Jak jsme vás již dříve informovali, původně nenápadná soutěž dostala velké mediální podpory a přilákala řadu sponzorů, mezi nimiž nechyběly společnosti Adidas, SCORE, VenyShop či BattleZone. Finále se odehrálo v Lidovém domě v Praze 9 - Kbelích za účasti 10 krásných slečen z Čech a Slovenska.

Večerem provázeli zkušení moderátoři Pavel Kymla a Adam Reinberger, známé tváře nejen z internetové stanice PG24. Kromě nich a pohledných dívek mohli diváci obdivovat také příbramskou taneční skupinu Crew 911, jež se vlnila v hip-hop rytmu, seskupení Dance Motion či neplánované vystoupení jednoho z diváků alá Michael Jackson. Soutěžící se postupně předvedli při promenádě ve večerních šatech, kdy byly zároveň v rychlosti vyzpovídány ohledně své hráčské kariéry, načež přišla na řadu disciplína nazvaná Black and White, během níž se krásky předváděly ve svých černobílých úborech.

Reklama

Související témata:

Související články

On-line hry: České celky v záplavě změn

Vypadá to, jako by naše domácí Counter-Strike 1.6 týmy vycítily s blížícími se prázdninami také brzké spuštění lig. V uplynulém týdnu se totiž zničehonic...

On-line hry: Soutěže se přesunuly na východ

Po minulém speciálu, v němž jsme se věnovali spíše početným domácím změnám, než zahraničnímu dění, se opět vracíme do standartu posledních týdnů. O kvalitní...

Výběr článků

Načítám