Hlavní obsah

Fotky nahého Topolánka zabraly, Italové o nich mají píseň

Série snímků ilustrujících volné mravy na sardinském sídle italského premiéra Silvia Berlusconiho, kterou minulý pátek zveřejnil španělský deník El País, má stále ohlas. Zasloužil se o to také snímek zachycující nahého muže, jímž má údajně být český expremiér Mirek Topolánek. Teď je v Itálii k mání i znělka do mobilního telefonu, kde se o Topolánkovi zpívá.

Článek

Prodejce láká zájemce sloganem Chceš-li znělku, pošli heslo TOPOLANEK. Na videu nazvaném Nudistická vyzvánění je snímek s údajně nahým českým expremiérem a v rohu fotomontáž, která ho zobrazuje jako smějícího se myšáka.

Bello Topolanek

Dětský hlásek k tomu zpívá vyzváněcí melodii - parafrázovanou písničku, v níž zpěváček ujišťuje svou dívčinu, že ji neopustí. Nazývá ji "bella topolona", tedy "krásná megamyši", což je v italštině třeba chápat jako ekvivalent k nádherné "kočce". V parafrázi se ale místo "bella topolona" objevuje výraz "bello Topolanek".

Vtip je v tom, že příjmení českého expremiéra, který vyvolal zřejmě nechtěnou pozornost veřejnosti svým odhaleným zevnějškem, je mimořádně podobné italskému slovu: Topolanek - topolona. Video končí sborovým smíchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám