Hlavní obsah

Talmanová požaduje omluvu italských médií

Právo, nek
Řím

Partnerka bývalého premiéra Mirka Topolánka Lucie Talmanová požaduje podle agentury ANSA omluvu od italských médií za fotografie, které byly pořízeny během jejich loňského pobytu ve vile premiéra Silvia Berlusconiho na Sardinii.

Článek

"Očekávám, že se mně, mé rodině a mému synovi italská média omluví,“ řekla Talmanová agentuře, z níž citovala rakouská agentura APA. Talmanová tak reagovala na zprávy, podle nichž byl Topolánek vyfocen v Berlusconiho rezidenci v Porto Rotondo nahý. [celá zpráva]

Podle informací italských médií je údajný Topolánkův snímek součástí série fotografií, které tajně pořizoval papparazi Antonello Zappada. Římské státní zastupitelství fotky  zabavilo na žádost Berlusconiho, který si stěžoval, že snímky, které fotoreportér nabízel médiím, představují zasahování do premiérova soukromí.

Fotografie budí v Itálii velký rozruch vzhledem k tomu, že jsou mezi nimi i snímky z posledního silvestrovského večírku ve vile. Byla na něm také osmnáctiletá Noemi Letiziová, za níž Berlusconi nedávno přijel do Neapole, aby jí osobně popřál k osmnáctinám. To přimělo Berlusconiho ženu Veroniku Lariovou, aby podala žádost o rozvod.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám