Hlavní obsah

Brožová zpívala na Paroubkově mítinku. Působí dobře, chválil ji šéf ČSSD

Novinky, Jaroslav Soukup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Sociální demokraté představili ve středu v Mladé Boleslavi jeden ze svých trumfů pro předčasné volby do Sněmovny. Na setkání s občany před volbami do Evropského parlamentu vystoupila vedle šéfa strany i herečka a zpěvačka Kateřina Brožová, která by mohla za ČSSD v Ústeckém kraji kandidovat na podzim.

Článek

Šéf ČSSD Jiří Paroubek si pochvaloval, jak Brožová působí na lidi. Zdůraznil, že podle průzkumů, které si nechal zpracovat, má v Ústeckém kraji Brožová podporu u zhruba 50 procent lidí, což označil za vynikající.

"Má lepší podporu a popularitu než naprostá většina tamních politiků bez rozdílu politických stran," prohlásil Paroubek. Kritika možného angažování Brožové podle něj vychází především z řad protivníků, kteří se bojí.

Voliči, kteří se předvolebního setkání účastnili, si vystoupení Brožové, která zazpívala například písně z muzikálu Noc na Karlštejně, vesměs pochvalovali. "Je to hezká paní," glosovala zpěvaččino vystoupení starší žena. 

"Je to vyloženě její věc, nevím jestli tam udělá díru do světa, ale když si to myslí, ať jde," okomentoval možnou kandidaturu Brožové do parlamentu jeden z diváků.

Reklama

Výběr článků

Načítám