Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Dragon Age - bránit svět s duší draka

Novinky, Miloslav Fišer

Dragon Age je tradiční zástupce RPG her od slavné společnosti BioWare zasazené do originálního světa. Jde o první titul z plánované série, která zřejmě dosáhne skutečně epických rozměrů. Hra je nástupcem slavné ságy Baldur’s Gate, která byla jednou z nejúspěšnějších her svého druhu v dějinách.

Článek

„Dragon Age: Origins je temná hrdinská fantasy, která si na nic nehraje. Naši příznivci se mohou těšit na nejemocionálnější herní zážitek, jaký jsme kdy vytvořili. Doufáme, že je překvapíme tím, jak je drsný a chmurný,“ uvedl Ray Muzyka, viceprezident Electronic Arts.

Tvůrci neponechali nic náhodě a pro svůj nový herní svět připravili bohatou historii, aby měli z čeho čerpat při sestavování dramatického a komplikovaného příběhu s několika navzájem se proplétajícím se liniemi.

Hra Dragon Age přináší prvků současných fantasy titulů s propracovanými vizualizacemi, emocemi nabitými příběhy, hrdinnými souboji, mocnými magickými schopnostmi.

Nedílnou součástí hry je i multiplayer, který nabídne možnost projít si v kooperaci několika hráčů celé dračí dobrodružství.

Přestože hra bude oficiálně vycházet až v říjnu letošního roku, některé internetové obchody již nyní dělají první předobjednávky. Cena verze pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 prozatím nebyla stanovena, ale měla by se pohybovat okolo 1700 Kč. Za variantu pro PC zaplatíme přibližně 1100 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám