Hlavní obsah

Sukničkáře Berlusconiho manželka zase postavila na pranýř

Novinky, Tomáš Reiner
Řím

Manželka italského premiéra Silvia Berlusconiho Veronica Lariová má zase svého manžela dost. Jeho trvalou fascinaci mladými a krásnými ženami označila za bezostyšnou, přičemž dodala, že rodina tímto chováním trpí.

Foto: Alessandro Bianchi, Reuters

Veronica Lariová s manželem a italským premiérem Silviem Berlusconim

Článek

Berlusconi v uplynulých měsících do vládních úřadů dosadil několik hereček a televizních uvaděček. Lariová, sama bývalá herečka, která má s Berlusconim tři děti, manžela obvinila z urážky italských žen a jeho suverénní chování porovnala s Napoleonovým či s obyčeji římských císařů. Jeho tendence prosazovat jmenování atraktivních mladých žen - ministryní pro rovné příležitosti je někdejší modelka a televizní moderátorka, která opakovaně pózovala nahá - komentovala slovy, že je to otázka moci.

Není to poprvé, co Lariová premiéra pranýřuje. Předloni si na Berlusconim vynutila veřejnou omluvu právě kvůli jeho vyznání na adresu Mary Carfagnaové, která se mezitím stala ministryní.

I tentokrát se Lariová postarala, aby byla vyslyšena. Své pocity totiž popsala v e-mailu tiskové agentuře Ansa, díky níž pronikla na přední stránky středečních novin.

"Chci dát jasně najevo, že já a moje děti jsme oběťmi této situace. Kvůli němu trpíme,“ uvedla Lariová a pokračovala nedávnou návštěvou Berlusconiho na narozeninové oslavě dcery rodinných přátel. Mladá blonďatá modelka slavila 18 let. "Co si o tom myslím? Opravdu mě to překvapilo, zvlášť když chyběl na oslavách 18. narozenin svých dětí,“ napsala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám