Hlavní obsah

VIDEO: Policie dopadla kabinkového pedofila

Právo, Novinky, Josef Koukal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Pedofil, který v posledních týdnech ohrožoval děti v pražských obchodních centrech, byl dopaden. Právu to v pátek potvrdil zdroj blízký vyšetřovatelům případu. Muž v pondělí zneužil devítileté děvče v kabince pro zkoušení šatů obchodního centra na Pankráci. Některé děti si „půjčoval“ přímo od rodičů.

Článek

Podle policejního mluvčího Tomáše Hulana jde o zhruba 30letého Slováka.

Muž podle policistů obcházel pražské obchodní domy delší dobu. Žádal po rodičích, aby mu půjčili dcery k vyzkoušení oblečení.

Policie dopadla kabinkového pedofilafoto: TV Prima

Rodiče se policii ozvali poté, co média ve středu zveřejnila, že muž zneužil v kabince pražského nákupního centra na Pankráci devítiletou dívku. "Vzpomněli si, že i je v minulosti žádal muž, aby mu "půjčili" dceru, že chce vyzkoušet oblečení pro svou dceru," řekl ještě ve čtvrtek Novinkám mluvčí pražské policie Jan Mikulecký.

Rodiče muži vyhověli, u kabinky ale počkali. "Asi z toho důvodu si nic nedovolil. Lidé si po zveřejnění vzpomněli, že jim tehdy přišlo, že se choval podivně," doplnil Mikulecký. Muž vyhledával dívky od devíti do 13 let.

Muž zneužil v pondělí devítiletou dívku, kterou si v obchodním centru vytipoval. Děvče nakupovalo samo. Muži uvěřila a on ji pak v kabince zneužil. Policie poté získala záběry téhož muže, jak se pokoušel zneužít dvanáctiletou dívku. Zachytila ho bezpečnostní kamera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám