Hlavní obsah

VIDEO: V Palestině se narodilo dvouhlavé jehně

Novinky, jky

Dvouhlavé jehně, které se narodilo v palestinském uprchlickém táboře na západním břehu Jordánu, dostalo od svého majitele jméno Holy (Svatý). Sám majitel má narození zvířete s dvěma hlavami za zázrak a vůli boha. Rozhodně ho prý nikdy nepošle na porážku. Jehně je podle veterinářů zdravé.

Článek

Ovce porodila dvojčata, to první se narodilo zdravé a druhé všechny šokovalo svou ojedinělou mutací.

Dvě hlavy jehněte zřejmě znamenaly velký problém pro jeho matku, která si ho z počátku vůbec nechtěla všímat. Nyní už se o něj trochu stará, ale stále se více věnuje tomu normálnímu.

Zvířecích mutací se v poslední době objevilo více. V Číně se v červenci narodilo prase s opičí hlavou a v červnu byl v Itálii spatřen jednorožec, šlo však o zmutovanou srnku. V dubnu se na Floridě narodila kočka se šesti končetinami. Před necelým rokem se pak na Novém Zélandu narodilo sedminohé jehně.

Reklama

Související témata:

Související články

Na Floridě se narodilo kotě s šesti nohama

Bizarní rodina geneticky znetvořených domácích mazlíčků má dalšího člena – kočku s šesti nohama. Jeden a půl kotěte v jednom těle se narodilo na Floridě....

V Číně se narodilo prase s opičí hlavou

Jakoby nebylo nejrůznějších zvířecích mutací v posledních měsících dost, tak v Číně přibyla další, tentokrát však opravdu velmi kuriózní. Na jedné farmě...

Výběr článků

Načítám