Hlavní obsah

Chomutovský vrah Postl zemřel v nemocnici

– TEPLICE • Aktualizováno

Devětatřicetiletý Roman Postl z Teplicka, který je obviněn ze čtyř vražd, v pondělí odpoledne zemřel v nemocnici. Postl podlehl následkům střelného poranění.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

Ve středu přepadl chomutovskou hernu, zastřelil obsluhu a při útěku i policistu, který ho pronásledoval. Při pronásledování ho nakonec policisté postřelili.

Ústečtí kriminalisté našli v pátek tělo teplického podnikatele Karla Diviše, kterého patrně zastřelil 1.9. 2008 v centru Teplic.

Policisté dlouho nemohli Divišovo mrtvolu najít, o pomoc proto požádali i veřejnost. „Tělo podnikatele nalezli kriminalisté na základě vlastního pátrání v pondělí odpoledne u Milešova na rozhraní teplického a litoměřického okresu,“ řekla Právu mluvčí severočeské policie Jarmila Hrubešová.

Ze čtvrté vraždy obvinili policisté Postla v neděli.

Policie našla tělo zavražděného podnikatele

Policie dále uvedla, že na dvou vraždách se podílel s Postlem další muž z Teplicka. "Byl obviněn z pomoci při vraždách a vzat do vazby. Jeho účast je předmětem dalšího zjištění," vysvětlila vedoucí vyšetřovacího týmu severočeské policie Hana Pšeničková. Upřesnila, že se jednalo o vraždu podnikatele Karla Diviše a střelbu v Chomutově. Pomáhal prý zejména jako řidič.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám