Hlavní obsah

V autě na Šumpersku našli ohořelé tělo, zřejmě zavražděného

– ŠUMPERK
Právo, pem

Případ pravděpodobné vraždy vyšetřují od pondělního odpoledne kriminalisté na Šumpersku. Ohořelá mrtvola byla nalezena v autě, které někdo zapálil. Oběť se dosud nepodařilo identifikovat. Právu to v úterý sdělila mluvčí severomoravské policejní správy Soňa Štětínská.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Podle policie vše nasvědčuje spáchání trestného činu. Ilustrační foto.

Článek

"Podle informací, zjištěných do současné doby, dosud neznámý pachatel s největší pravděpodobností usmrtil v přesně nezjištěné době od počátku srpna osobu nezjištěné

"Podle informací, zjištěných do současné doby, dosud neznámý pachatel s největší pravděpodobností usmrtil v přesně nezjištěné době od počátku srpna osobu nezjištěnétotožnosti," přiblížila okolnosti případu Štětínská.

"Tělo naložil do vozidla a odvezl do katastru obce Branná na Śumpersku, kde auto zapálil,“ uvedla Štětínská s tím, že policistům byl nález shořelého auta a v něm spáleného torza těla oznámen v pondělí odpoledne.

"Kriminalisté na případu intenzivně pracují, vyhodnocují získané stopy a informace a provádějí další úkony trestního řízení,“ informovala Štětínská a dodala, že "vše nasvědčujíce spáchání trestného činu poškozování cizí věci a trestného činu, který nebyl dosud kvalifikován“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám