Hlavní obsah

Samolepicí dekorace na zeď si zamilujete

Ten, kdo rád zvelebuje svůj domov a potrpí si i na detaily si jistě velmi oblíbí samolepicí dekorace - hit posledního roku. Samolepy - nalepovací obrázky můžete použít na veškerý hladký povrch - na zdi, na dveře, skříně, na kuchyňské linky. Během chvilky tak můžete změnit interiér svého bytu k nepoznání.

Článek

Samolepy jsou znovu nalepitelné, proto nemusíte mít strach, že se vám nalepení nepodaří. Navíc se lepí v menších dílčích částech.

.: Dekorace tří vlčích máků. (Ikea, 299 Kč)foto: IKEA

Zkuste zvolit dekoraci v barvě, která ve vašem interiéru převažuje. Můžete také zvolit opakování konkrétního motivu z interiéru i na smolepech.

.: Přírodní motivy (set za 480 Kč). foto: Hornschuch

Radost můžete udělat i dětem, pokoj vyzdobený samolepy s motivem oblíbené postavičky dítě jistě potěší.

.: Krteček jako hrdina dětského pokoje (299 Kč).foto: S-TAP, Ing. Jiří Suchý

Oblíbenou dekorací jsou černé samolepy, siluety postav. Když ztlumíte světlo, vytvoříte velmi zajímavou a tajemnou atmosféru, samolepy budou vypadat jako stíny.

.: Černé nalepovací siluety (pár postav za 480 Kč). foto: Hornschuch

Módní jsou květinové motivy v trendy barvách. Nechte je "vyrůstat" ze stěny za pohovkou, za obrazem nebo na dlaždičkách. Byt se tak změní v rozkvetlou louku. .: Moderní květinová dekorace v trendy zlaté barvě (IKEA, 399 Kč).foto: IKEA

Samolepicí dekorace zakoupíte v papírnictvích, v potřebách pro kutily, v internetových obchodech a v prodejnách s tapetami.

Reklama

Související témata:

Související články

Černé dekorace jsou hitem

Domácnosti okrášlené černými doplňky s přídechem zlaté či stříbrné - tak by mohly podle vypadat domovy mnohých obyvatel České republiky letos o vánočních...

Ozdobte si zrcadlo samolepící tapetou

Obyčejnému zrcadlu dodáte snadno punc luxusu, když vezmete nůžky, kousek transparentní - samolepicí tapety a přidáte špetku zručnosti. Ale nejen zrcadlo,...

Výběr článků

Načítám