Hlavní obsah

Při nehodě na Rakovnicku se zranilo osm lidí, včetně čtyřleté dívky

RUDA
Aktualizováno

Osm lidí, z toho jeden těžce, se zranilo v neděli odpoledne při dopravní nehodě mezi obcí Ruda a Rakovníkem. U odbočky na pilu Lužná se střetla dvě osobní auta. Na místě zasahoval i vrtulník, řekla mluvčí středočeské záchranné služby Nina Šeblová.

Článek

"Jednadvacetiletá žena byla v bezvědomí a utrpěla vážná mnohočetná poranění. Po zajištění jejích dýchacích cest, připojení na umělou plicní ventilaci a poskytnutí přednemocniční neodkladné péče jsme ji předali posádce vrtulníku. Ten ji transportoval do Ústřední vojenské nemocnice v Praze," uvedla.

Mladého muže, který krvácel z ucha, sanitka převezla na chirurgickou ambulanci do nemocnice v Kladně. Skončila tam i čtyřletá holčička s otřesem mozku a její maminka s pohmožděním hlavy.

Další čtyři osoby s lehčími zraněními byly převezeny na chirurgickou ambulanci rakovnické nemocnice. Pětadvacetiletá žena měla otřes mozku, třiadvacetiletý muž tržnou ránu na hlavě a pětadvacetiletý muž zlomené zápěstí a pohmožděnou hlavu. Osmatřicetiletý muž, řidič jednoho z havarovaných vozů, utrpěl pohmoždění hrudníku a ruky.

Podle středočeské policejní mluvčí Soni Budské nedalo jedno z aut při výjezdu na hlavní silnici přednost druhému, které po ní přijíždělo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám