Hlavní obsah

VIDEO: Prima bude vysílat nejkrutější reality show všech dob

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

TV Prima koupila práva na americkou reality show Moment of Truth (Chvíle pravdy). Na internetových stránkách Primy se už dokonce objevil i formulář pro potencionální zájemce. Je pravděpodobné, že se tento kontroverzní pořad začne objevovat na televizních obrazovkách od podzimu tohoto roku. Účastnici soutěže si bez nadsázky koledují o zničený život.

Článek

V USA patří show Moment of Truth mezi nejúspěšnější pořady letošního roku. Celá soutěž je založená na tom, že soutěžící je připojen k detektoru lži a musí odpovídat na sérii otázek. Jakmile jednou zalže, z celé soutěže vypadává a odejde bez koruny. Pokud ovšem dokáže odpovídat na vše popravdě, může odejít se slušným obnosem peněz, v USA jde o 500 tisíc dolarů (asi 8 miliónů korun).

Otázky jsou ovšem opravdu nevybíravé. Moderátor se soutěžícího mimo jiné může zeptat na to, jestli někdy kradl, zda považuje svého partnera za nejatraktivnějšího, s kterým se kdy stýkal, zda ho někdy podvedl či jestli se mu líbí nějaký z jeho sourozenců. Zkrátka můžete očekávat všechny otázky, které doufáte, že vám nikdy nebudou položeny. Ty navíc někdy nemusí klást pouze moderátor, ale i speciální host, například bývalý partner. Soutěžící může během dotazování odmítnout pouze jedinou otázku.

Diváky láká škodolibost

O jakou částku se bude hrát v ČR, nechce zatím Prima zveřejnit. Je jasné, že částka musí být dostatečně vysoká, aby účast v této zákeřné hře stála soutěžícím za to. "Podrobnosti, jako částka, o kterou se bude hrát, frekvence vysílání pořadu či jméno moderátora, zatím zveřejňovat nebudeme," řekl mluvčí TV Prima Ladislav Pavlík.

Novinkám ovšem prozradil, že vzhledem k typu pořadu se nebude Prima bát jít do krajností a televizní diváci se tak mohou těšit na mnoho opravdu vypjatých momentů.

Castingy do Chvíle pravdy se rozjely teprve nedávno a dá se očekávat, že se tento pořad dostane na televizní obrazovky na podzim, dost možná už v září. Prima si od tohoto formátu slibuje podobný úspěch, jako měla první série Vyvolených. Velký potenciál soutěže je jistě v tom, že se čeští diváci velmi rádi podívají na to, jak trpí někdo jiný. Škodolibost bude tak zřejmě hlavní motivační faktor, proč se na tento krutý pořad dívat. V USA už tato soutěž zničila nejednomu člověku život a rozvrátila mnoho rodin.

Show půjde asi v prime-time

Vzhledem k pravděpodobně astronomické sumě, kterou musela TV Prima za práva na Chvíli pravdy zaplatit, bude tato soutěž zařazena v hlavním vysílacím čase.

"Umístění soutěže do našeho programového harmonogramu bude odpovídat tomu, co si od tohoto pořadu slibujeme," naznačil v rozhovoru s Novinkami Pavlík. Dá se tedy očekávat, že dostane Chvíle pravdy prime-time.

Anketa

Budete sledovat pořad Chvíle pravdy?
ano, těším se
48,5 %
nevím, uvidím podle prvního dílu
12,5 %
ne, na to se dívat nechci
39 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 17109 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám