Hlavní obsah

Půlroční dítě přišlo při tragické nehodě o rodiče

Právo, Novinky, pno, ren

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHRUDIM
Aktualizováno

Tragická dopravní nehoda se stala v pondělí odpoledne na Chrudimsku. Po havárii osobního vozu zemřeli dva lidé, půlroční holčičku převezli záchranáři do nemocnice. Podle policejního šetření dostal řidič na mokré vozovce smyk a vjel mimo silnici do lesa, kde neovladatelná Kia přerazila několik stromů a teprve po deseti metrech se zastavila.

Článek

Nehoda se stala po třinácté hodině na silnici první třídy mezi Hlinskem a obcí Kladno na Chrudimsku ve východních Čechách. Při nehodě zemřeli muž a žena, půlroční dítě transportoval vrtulník do nemocnice.

Hasiči museli dítě vyprostit

Šestiměsíční holčička, která s rodiči cestovala v dětské autosedačce na zadních sedadlech terenního automobilu Kia Sportage byla po příjezdu hasičů a záchranné služby z vozu vyproštěna.

Vrtulník těžce zraněnou dívenku přepravil do Královehradecké nemocnice na oddělení ARO.

Dívka měla podle informací Práva ještě pětiletého sourozence, který byl v tu dobu nejspíš ve školce.

„Jednalo se o dvojici z Havlíčkobrodska. Je pravděpodobné, že se jednalo o rodinu, tuto informaci ale zatím nemohu potvrdit,“ řekla Novinkám mluvčí chrudimské policie Věra Hamáčková s tím, že bližší informace k neštěstí budou známy později.

„Policie těžkou dopravní nehodu nadále dokumentuje a teprve poté budou hasiči těla ze zdemolovaného vozu vyprošťovat,“ řekla Právu hodinu po nehodě Vendula Horáková z Hasičského záchranného sboru v Pardubicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám