Hlavní obsah

Matka v Německu zřejmě zabila své tři děti a schovala je do mrazáku

KOLÍN NAD RÝNEM
Aktualizováno

Žena z německé obce Wenden nedaleko Kolína nad Rýnem je podezřelá z vraždy tří svých novorozených dětí. Jejich těla byla nalezena v mrazáku ve sklepě rodinného domku. Našel je tam o víkendu další člen rodiny, který informoval policii. Prokuratura o případu informovala v pondělí.

Foto: Kirsten Neumann , Reuters

Rodinný dům ve Wendenu, kde se těla našla.

Článek

Podle prokurátora, který má případ na starosti, se děti pravděpodobně narodily živé. Více ukáže pitva. Jejich tělíčka byla hluboce zmrazena.

Žena byla zadržena a byla na ni uvalena vazba.

Německá média s odvoláním na vyšetřovatele uvedla, že dětská tělíčka byla v mrazáku nejspíš uložena již od konce 80. let. Tyto informace však popřel velitel policie z okresního města Olpe. "To ještě nevíme. Dosud nebylo možné zjistit, kdy se děti narodily," sdělil serveru Spiegel Online.

Bližší podrobnosti k případu, který je podle siegenského státního zastupitelství "v podstatě objasněn", oznámí vyšetřovatelé na odpolední tiskové konferenci.

Rodina byla podle úřadů nenápadná a sociální pracovníci ji údajně nikdy nevyšetřovali. S manželským párem v domě žily tři jejich děti ve věku od 18 do 24 let. Devětačtyřicetiletý otec údajně pracuje jako elektrotechnik a dcera studuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám