Hlavní obsah

Žena spadla do výtahové šachty, několik hodin čekala na pomoc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÝ BYDŽOV

Jedna ze zaměstnankyň firmy, která sídlí v budově bývalého pivovaru v Novém Bydžově, spadla v pondělí odpoledne do výtahové šachty. Teprve hodinu po půlnoci vyjížděli k její záchraně profesionální hasiči. Žena utrpěla při pádu otevřenou zlomeninu dolní končetiny.

Článek

"Žena spadla do několikametrové prohlubně šachty od nákladního výtahu zřejmě již během odpoledne, kdy zůstala sama na pracovišti. Ve večerních hodinách ji začal pohřešovat její manžel a pátrání nakonec skončilo v areálu pracoviště,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Žahourková.

Hasiči se ke zraněné dostali po žebříku, který postavili do výtahové šachty. Zajistili ji do nosítek, vynesli ven a předali do péče záchranné služby.

Tragické pády do výtahových šachet jsou v České republice poměrně časté. Naposledy spadl muž do výtahové šachty v objektu bývalého státního statku v Žatci na začátku března. Následkům zranění podlehl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám