Hlavní obsah

Packal se chystá se školáky do Benátek nad Jizerou

Novinky, Scio
PRAHA

Ing. Šílený protentokrát odcizil část vzácné raznice na mince ze zámeckého muzea v Benátkách nad Jizerou a detektiv Packal opět vyrazí na místo činu se svými dalšími týmy detektivů. Proto neváhejte a i vy podpořte týmy mladých detektivů a aktivně se zapojte do řešení úloh u televizních obrazovek.

Článek

Pokud zjistíte, že jste přesně ten typ, kterého by detektiv Packal potřeboval do svého týmu, určitě se zaregistrujte na www.packal.cz a najděte si další členy Vašeho týmu mezi svými přáteli a spolužáky. Přejeme hodně štěstí a úspěchu při řešení dalších případů.

Jaké jsou vaše detektivní schopnosti?

Pokuste se rozluštit šifry a úkoly, které mají za úkol vyřešit naši detektivové, a zjistěte, jak jste na tom s detektivními vlohy právě vy. Správnou odpověď uslyšíte právě v dalším dílu Případů detektiva Packala tuto sobotu.

Rozluštěte dnes tuto těžkou šifru
(nápověda: ;x?;x?;) sdšndxzsdšoinděnuxáedwedijqwxmqwdqwzěášxeěšdnápmxcděšíáěšfxkěšfáněšfxéěšfěčšfnáýnxmpměšídfúíqjfxumoiěšfiěšxzpměšfpoxeěšmfpífxuěšfpkxměšfjéíěšfíífěšfxvměšdnpxbnošdixexniěmjíšdoxáěšdmpxtxkěpšmjdxáxcéiěšdkxhěšdjíxnjěidxaxděšdxjěšdjioxiiějšíášxzěšdjpdxeěškodxrěšxoděšdxujpiěše

Kdo vystupuje v soutěži Případy detektiva Packala:

Ing. Šílený, zvrácený vědec, který se pokouší sestrojit šílený stroj. Nikdo ho nikdy neviděl, neví se, kdo to je. Na různých místech krade rozličné prapodivné věci, které chce použít jako součástky. Vždy, když něco ukradne, schová to na krátký čas nedaleko do svého trezoru a čeká, než se uklidní situace.

Detektiv Packal je mu ale v patách. Okamžitě po loupeži je na místě činu a snaží se ukradený předmět získat dříve, než si jej Ing. Šílený odnese. Na pomoc si vždy pozve dva týmy mladých nadějných detektivů, které mu pomáhají případ vyřešit. Soutěží přitom, který z nich si povede lépe.

Detektivní týmy se snaží najít co nejdříve trezor s ukrytou věcí a otevřít jej. Musí se však nejprve dostat na místo činu, vyslechnout svědky, odhalit podezřelé, posbírat a vyhodnotit stopy, které Ing. Šílený na místě zanechal, prokázat různé schopnosti a dovednosti…bývá to velmi náročné…

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám