Hlavní obsah

Kia Soul: trojnásobné zkoumání terénu

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Korejská automobilka Kia již připravuje do výroby model Soul. Jedná se o nový kompaktní vůz, jenž by měl oslovit i svým designem. Na ženevské výstavě se představí hned tři koncepty stejného jména, které tento design budou ještě víc zdůrazňovat.

Článek

Automobilka Kia už model Soul připravuje déle a verze, které uvidíme na jejich stánku tak budou už ze skutečné předsériové verze. A co je na nich tak nového? Půjde o tři stejné vozy, ale s individualizací, jaká ještě nikdy u této automobilky nebyla.

Nejedná se tak jen o výstavní kousky, ale v budoucnu se chce Kia věnovat právě více individualizacím, které by přizpůsobily automobil různým věkovým skupinám.

:. Původní koncept vozu Kia Soulfoto: Kia

Na fotografii, kterou jako jedinou Kia zveřejnila, je záď vozu Kia Soul Bad Boy. Je vidět, že i celkem standardní vyšší hatchback dokáže s novým lakem a polepy velké zázraky.

Reklama

Související témata:

Související články

Kia začne vyrábět model Soul v roce 2008

Přesně před rokem byl na mezinárodním autosalonu v New Yorku představen koncept Kia Soul. Tento Crossover zajímavých tvarů se bude vyrábět. Ve středu to řekli...

Výběr článků

Načítám