Hlavní obsah

Potvrzen Peugeot 308 SW

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzská automobilka potvrdila, že v jejím plánu je stejně jako v minulých letech výroba modelu 308 SW. Jedná se o kombinaci karoserie typu kombi a MPV nasazeném na modelu 308.

Článek

Již v předchozí generaci s názvem 307 byla verze SW v nabídce. A především v západních zemích se stala velmi úspěšnou, protože poskytovala opravdu hodně místa pro cestující a zavazadla. Dokonce i tak „malý“ automobil nabízel podle výbavy až tři řady sedadel.

A proč se rozepisujeme o tom, že Peugeot bude pokračovat v tradici? Minulý rok se totiž jeden z představitelů značky dal slyšet, že tato verze už v nabídce nebude, protože se nevyplatilo držet tolik variant karoserií. Ale jak je vidět, jen se snažil zmást média.

Nyní tedy víme jistě, že vůz se představí na ženevském autosalonu a do prodejů se dostane ještě tento rok, pravděpodobně někdy během června až července. Ve výbavě se pravděpodobně opět objeví prosklená střecha, posuvná a vyjímatelná sedadla či solidní systém dělení zavazadelníku na menší části.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám