Hlavní obsah

Představujeme nový Subaru Forester

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonský tradiční výrobce vozů s pohonem všech kol představil ještě před oficiální premiérou v Detroitu svůj nový model Subaru Forester. Nový model dostane elegantnější karoserii, moderní interiér i inovovaný pohon všech kol.

Článek

Subaru Forester je kvalitní vůz i dnes. Jen jeho vzhled se dá označit za poněkud archaický (přečtěte si náš test vozu). Jenže tomu je konec. Subaru přiveze na detroitský autosalon novou generaci, kterou v zápětí začne prodávat jak v USA, tak i v Evropě.

:. Nový Subaru Forester

Automobil má především o 91 mm delší rozvor (2616 mm). To by mělo být znát na vnitřním prostoru i stabilitě vozu. Aby však model nepřišel o svojí průchodnost terénem, vzrostla jeho světlá výška o dva centimetry.

Nová karoserie, která se mnohem více podobá modelu Tribeca, by měla být i mnohem více bezpečnější, a to nejen díky tužší konstrukci. Elektronika totiž bude hlídat i dynamiku naklánění karoserie (Subaru DC3).

:. Nový Subaru Forester má zela nový i interiér, který však ctí tradice. Ovšem to hlavní opět bude vůz skrývat pod kapotou. Jedná se totiž o klasický pohon všech kol, který po vzoru nové imprezy bude mít novou generaci symetrického rozdělení sil. K tomu bude hlídat vůz systém trakce a stability.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám