Hlavní obsah

V Praze byl zastřelen řidič Sazky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Obětí úterní vraždy na pražských Vinohradech se stal profesionální řidič, který jezdil pro loterijní společnost Sazka. Právu to řekl důvěryhodný policejní zdroj a tyto informace potvrdila i mluvčí pražské policejní správy Iva Knolová. Informaci, že zastřelený muž vozil přímo ředitele Sazky Aleše Hušáka ve středu večer popřel mluvčí společnosti Zdeněk Zikmund.

Článek

„O té tragické události bohužel víme. Mohu potvrdit, že se jednalo o zaměstnance a automobil jedné z našich dceřiných společností, ale jak už jsem se s tím setkal, nejednalo se o osobního řidiče našeho pana generálního ředitele. Ten v té době ve zmíněném automobilu neseděl,“ řekl ve středu Právu Zikmund.

Zavražděný řídil luxusní vůz zančky Bentley, jehož cena se pohybuje mezi čtyřmi až šesti milióny korun. Podle informací Práva jezdil pro firmu Business centrum.

Zikmund odmítl komentovat, zda útok na řidiče jedné z firem patřícím Sazce může nějak souviset s činností této společnosti či samotného Hušáka. Podrobněji se prý k události nemůže vzhledem k probíhajícímu vyšetřování vyjadřovat. Úterní vražda se odehrála večer v ulici U Kanálky.

Pětadvacetiletý muž podle očitých svědků zaparkoval firemní auto a šel si nakoupit do večerky. Když se vracel k vozu, pachatel po něm několikrát vystřelil. Poté se dal na útěk směrem k Vinohradské ulici a zbraň cestou zahodil. Později ji našla policie. Vrah podle dostupných informací oběť zasáhl čtyřikrát, do hrudi, krku a hlavy.

Policisté sestavili pravděpodobný portrét podezřelého

Pravděpodobným pachatelem byl podle očitých svědků zhruba osmatřicetiletý muž, 180 centimetrů vysoký. Měl bledý, souměrný, kulatý obličej, výrazné vrásky kolem hnědých očí, zaoblený nos, kulatou bradu a hustý černý knír. Na sobě měl černý vlněný kabát a pletenou čepici stejné barvy.

Reklama

Související témata:

Související články

Na pražských Vinohradech zastřelili člověka

Na pražských Vinohradech v ulici U Kanálky se v úterý večer střílelo. Jeden člověk zemřel. Pachateli se podařilo uniknout, zbraň nechal na místě. Novinky...

Výběr článků

Načítám