Hlavní obsah

Policie: ženu v domově důchodců zavraždila její spolubydlící

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZLÍN

Neobvyklý případ vyšetřují policisté na Zlínsku. Z vraždy v úterý obvinili pětaosmdesátiletou obyvatelku domova důchodců v Napajedlech. Podle kriminalistů usmrtila devadesátiletou spolubydlící.

Článek

"Součástí prováděného šetření bude i zkoumání duševního stavu podezřelé ženy. Ta je v současné době umístěna ve zdravotnickém zařízení," uvedla mluvčí jihomoravské policie Soňa Svobodová. Dodala, že další podrobnosti včetně motivu jsou předmětem vyšetřování.

Napadená žena podlehla podle policie bodným a řezným poraněním. Ve svém pokoji v domově byla nalezena v neděli. Zpočátku nic nenasvědčovalo násilnému úmrtí. Až pitva prokázala bodnou ránu na krku důchodkyně. Lékařka ji při prvotním ohledání považovala za povrchovou.

Podle dostupných informací našli kriminalisté v zásuvce podezřelé ženy zakrvácený nůž. Podezřelé ženě, která vedla bezúhonný život, nyní hrozí až patnáctileté vězení. Sama k události řekla jen že „se to stalo“.

Reklama

Výběr článků

Načítám