Hlavní obsah

Nissan Murano 2009: divoký vzhled

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když Nissan uváděl před čtyřmi lety na americký trh Nissan Murano, očekával, že bude mít úspěch. Jenže zákazníci chtěli vůz více, než předpokládaly vize. Nissan Murano se stal levnější variantou vozů Infiniti FX a to se na americkém trhu cení. Nyní se představuje facelift automobilu.

Článek

Murano nevypadá tuctově už dnes. Ostré hrany přídě jako by rozřezávaly vzduch a na pohled není pochyb o smyslu zkratky Sport Utility Vehicle.

Nový facelift, který bude představen na autosalonu v Los Angeles, udělá z automobilu kosmický bitevník ve stylu Star Wars. Změny se nedotkly jen přední části, jak se na první pohled může zdát, ale i dalších partií. Všímaví lidé například vidí zcela přepracované páté dveře či upravené tvary bočních oken. Při pohledu do interiéru odhalíme zcela novou přístrojovou desku.

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.

Vzhledem k tomu, že fotografie unikly automobilce ještě před premiérou, nevíme, co se změní v technice. Ale pravděpodobně moc úprav zde nebude. Proč také. Šestiválcový motor o objemu 3,5 l má parádní charakteristiku a bezstupňová převodovka CVT také pracuje skvěle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám