Hlavní obsah

Ruský prezident Putin se stal neúmyslně ikonou gayů

Novinky, jky, Novinky, Daily Telegraph, Der Spiegel, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Ruský prezident Vladimir Putin se stal bez jekékoliv cílené snahy ikonou gayů poté, co se během rybaření na Sibiři svlékl do půl těla. Fotografie byly pořízeny na dovolené, kterou trávil ruský prezident s monackým princem Albertem v horách na Sibiři.

Článek

Fotografie silně zapůsobily na celé Rusko, ve kterém se stal Vladimir Putin ze dne na den sex-symbolem. Jeho jemně vyrýsované svalstvo se stalo inspirací pro muže, kteří chtějí začít posilovat. Stejně tak se stal doslova miláčkem ruských homosexuálů.

Deník Komsomolskaja Pravda otiskl obrovskou barevnou fotografii Putina s obnaženou hrudí pod titulkem "Buď jako Putin". Prezidentovo torzo je nyní dáváno za příklad v mnoha posilovnách jako slušně vypracované a je pravděpodobné, že se dostane i do nějakých ruských fitness příruček.

Na Sibiři zřejmě nebyla velká zima. Aspoň tedy Putinovi ne. Foto: profimedia

Ženy, které navštívily internetové stránky ruského deníku, se prý nad prezidentovým tělem doslova rozplývaly a zaplavovaly ho slovy chvály.

Putin obnovil svůj macho kult

Fotografie se staly také hitem chatových místností a blogů homosexuálů, které nově zveřejněné fotky příjemně zaskočily. Na internetu se také objevila fotomontáž zasazující Putina do jedné ze scén snímku Zkrocená hora.

Vladimir Putin během rybaření na Sibiři. Foto: profimedia

Čtyřiapadesátiletý prezident, který je ženatý a má dvě dcery tak okolo sebe obnovil určitý "macho kult". Putin prý doslova zbožňuje sjezdové lyžování, má černý pás v judu a v televizi se již objevil například při řízení trucku, lokomotivy, plavbě v ponorce a spolu-pilotování bojové stíhačky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám