Hlavní obsah

Zlínská zoo sníží na zimu vstupné

Novinky, Martina Žáčková

Zoologická zahrada Zlín chce přilákat v zimním období do areálu více návštěvníků. Od 1. listopadu proto vůbec poprvé zavádí zvýhodněné "zimní" vstupné.

Foto: Martina Žáčková

Slony neuvidíte ve zlínské zoo jen v letních měsících. Rádi také dovádějí na sněhu.

Článek

„Dospělí za vstup zaplatí o třetinu méně, cena vstupenky se z dosavadních 120 Kč sníží na 80 Kč. U seniorů a studentů snižujeme vstupné o 40 Kč, návštěva zoo je tak vyjde na 60 Kč. Nejvýraznější snížení ve výši 50 % jsme se rozhodli poskytnout nejmenším návštěvníkům, vstupenka pro děti od 3 do 15 let bude stát 40 Kč," uvedla Romana Bujáčková, vedoucí oddělení marketingu zoo.

Nižší vstupné platí od 1. listopadu do 29. února 2012. „Rádi bychom tak oslovili co nejvíce zájemců a motivovali je k návštěvě zoo i mimo hlavní sezónu. I v zimním období je zlínská zoo krásná, plná života a rozhodně stojí za návštěvu,“ dodal ředitel zoo Roman Horský.

Návštěvníci ani v zimě nepřijdou o pohled na zvířata, z nichž některá si sníh doslova užívají. Běžně do venkovních výběhů vycházejí mimo jiné sloni, nosorožci, zebry, tygři, velbloudi, klokani či pštrosi.

Komu by byla při prohlídce zima, může se zahřát při návštěvě tropické haly Yucatan, kde panuje příjemné klima tropických pralesů. Na přelomu listopadu a prosince nabídku zoo zpestří nová expozice pro pandy červené. Ty budou v přírodním výběhu k vidění po celý rok.

Zlínská zoo je otevřena každý den v roce včetně všech státních svátků. V zimním období je otevřena od 8.30 do 16.00 hodin. www.zoozlin.eu

Reklama

Výběr článků

Načítám