Hlavní obsah

Vícedenní permanentka Ski areálu Razula letos návštěvníkům nabídne bonus

Novinky, Martina Žáčková

Návštěvníci Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku si budou moci od letoška v rámci vícedenní permanentky zalyžovat i ve Ski centru Kohútka a Skiregionu Bílá-Mezivodí. Užijí si tak celkem 15 kilometrů sjezdovek ve 4 moderních areálech ve Zlínském i sousedním Moravskoslezském kraji.

Foto: Ski centrum Kohútka

Ski centrum Kohútka je prvním areálem ve Zlínském kraji se čtyřsedačkovou lanovkou.

Článek

Tuto možnost zatím budou moci využít jen lyžaři, kteří spojí návštěvu Beskyd s ubytováním v turistickém resortu Valachy.

„Je to bonus pro návštěvníky Ski areálu Razula, kteří spojí vícedenní lyžování s ubytováním od začátku ledna do konce března. Do příští sezóny bychom ale chtěli spolupráci technicky dotáhnout do podoby společného skipasu pro všechny významné areály,“ vysvětlil Michal Vala z turistického resortu Valachy, do nějž vedle Skiareálu Razula patří hotely Lanterna, Horal a Galik.

Od letošní zimy budou mít zatím jednotný společný skipas jako první na Moravě areály Ski centrum Kohútka a Ski region Bílá – Mezivodí. Ty jeho zavedení oznámily už v létě. Areály budou propojeny díky odbavovacím systémům Ski Data.

Ski areál Razula do projektu přistoupil až na podzim. Už tedy nebylo možné technicky zajistit, aby skipas koupený na Razule automaticky platil na turniketech Kohútky a Bílé. Permanentku tam však lyžaři jednoduše obdrží v pokladně.

„Chceme vyjít vstříc návštěvníkům hotelů Lanterna, Horal a Galik, kteří tak získají exkluzívní příležitost seznámit se s našimi sjezdovkami a vyzkouší si dvě nejmodernější lyžařská střediska se sedačkovými lanovkami na Moravě,“ řekl předseda představenstva Ski centra Kohútka Miroslav Maczko.

„Jsme si dobře vědomí, že lyžaře a snowboardisty málokdy baví trávit více dnů na jednom místě. Díky tomuto propojení nemusí mít obavy z jednotvárnosti či nedostatku sněhu,“ dodal Leo Bača, šéf Skiareálu Razula.

Ski centrum Kohútka, první areál ve Zlínském kraji se čtyřsedačkovou lanovkou, disponuje 10 sjezdovkami. Ski region Bílá, zahrnující také Skiareál Mezivodí, má 8 sjezdovek v areálu v Bílé a 4 v Mezivodí. Razula nabízí 4 sjezdovky. V areálu je i jediná snowtubingová dráha ve Zlínském kraji a GoGEN snowpark. Od Vánoc mohou návštěvníci po lyžování navíc využít nový slaný bazén s vodními atrakcemi v hotelu Horal, jehož relaxační část bude vyhřívána až na 36 stupňů Celsia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám