Hlavní obsah

V Mladé Boleslavi se bude v sobotu cestovat mezi kontinenty

Novinky, fis

K putování po světě vám pro tento víkend postačí dojet do Mladé Boleslavi. Právě tam se totiž v sobotu uskuteční další ročník Cestovatelského festivalu, tentokrát s podtitulem Napříč světadíly. Společně s hosty na slovo vzatými se účastníci podívají třeba do Vietnamu, Brazílie nebo na Island.

Foto: Profimedia.cz

Cestovatelský festival zavede účastníky mimo jiné za krásami Islandu.

Článek

Pomyslně se ohřát pod africkým či brazilským sluncem budou moci ti, kteří v sobotu dorazí na mladoboleslavský Cestovatelský festival.

Ve Vzdělávacím centru Na Karmeli mezi 10:00 a 19:00 zájemci vyslechnou ve dvou sálech přednášky plné osobních zážitků a zhlédnou videa i fotografie z míst, jichž se bude vyprávění týkat. Celkovou atmosféru dokreslí emotivní hudba a ukázky tematických tanečních vystoupení.

A kam že se návštěvníci festivalu alespoň zprostředkovaně vypraví? Na Jamajku, Island, do Vietnamu, Grónska, Indie, Afriky, Asie i Jižní Ameriky. Aby si akci užily pokud možno všechny smysly, k ochutnání budou připraveny gastronomické speciality z různých koutů světa. Vstupné bude v prodeji celodenní i půldenní.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám