Hlavní obsah

V děčínské zoo budou přespávat děti, ostravská se promění v letní kino

Novinky, Klára Fischleinová

Letní kino v ostravské zoologické zahradě i přespání v té děčínské se nebude konat poprvé. Organizátoři tedy dobře vědí, jak účastníky zaujmout. V pátek si prázdninoví dobrodruzi budou moci vybrat mezi „šmoulím“ promítáním a nocí mezi zvířaty.

Foto: Archiv Zoo Děčín

Stejně jako loni přespí v děčínské zoo i letos početná skupinka malých dobrodruhů.

Článek

Pod širým nebem se v pátek v případě vyhovujícího počasí objeví v amfiteátru ostravské zoo na plátně instalovaného letního kina dětmi zbožňovaní Šmoulové. Modré postavičky s bílými čapkami zabaví svými příhodami diváky od 21:30. Vstupné bude ve výši 99 korun.

Táboření, soutěžení, nocování

Zoo Děčín se opět rozhodla přichystat pro dětské návštěvníky něco speciálního. Tak jako tomu bylo minulé letní prázdniny, dovolí jim i tento pátek přespat v blízkosti zvířat v areálu zoologické zahrady. V rámci večerního programu uslyší děti zvláštní zvuky a zažijí to, co přes den procházka po zoo nenabízí - opékání buřtů i napínavé soutěže.

Akce je vhodná pro děti s ukončenou první třídou ZŠ až po ty do 15 let. Kdo by nestihl termín 26. července, může se nočního řádění v zoo zúčastnit v pátek 9. srpna. Kontakt pro rezervaci míst najdete na webových stránkách Zoo Děčín. Cena za nocležníka, vybaveného spacákem a karimatkou, je 300 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám