Hlavní obsah

Lyžařský areál v Malé Úpě je jako stvořený pro rodinné lyžování

Právo, Ludmila Žlábková

Pokud je vás dohromady dokonce víc než pět a přemýšlíte, kam vyrazit v zimě na lyže, neváhejte, naložte všechny malé i velké caparty, babičky, dědečky, tetu i psa, přibalte dva tři puberťáky a přijeďte do Skiareálu Malá Úpa.

Foto: SKiMu

Skiareál v Malé Úpě

Článek

Každý člen rodiny tam najde svoji parketu. Skiareál SKiMU navíc letos zavádí levnější jízdné pro děti a juniory, a to až do 16 let věku, levněji si zalyžují i senioři starší 65 let.

Nejmenší lyžaři, kterým ještě nebylo ani šest, jezdí tak jako v minulých letech zadarmo. Všechny tyto slevy jsou součástí SKiMU Packu, zvýhodněné týdenní jízdenky spojené s řadou dalších výhod.

Rodiče malých dětí mohou také využít nového systému střídavého lyžování. Areál totiž letos instaloval nový odbavovací systém od firmy Skidata.

Závody pro děti a musherské výlety

„Je opatřen kamerami a mimo jiné umožňuje přenosnost skipasu mezi hlídajícími rodiči. Prostě jeden jezdí, druhý hlídá!“ vysvětluje ředitel SKiMU areálu Martin Buček. Areál od pondělí do neděle připravil pravidelný týdenní program v duchu sloganu SKiMU – bav se celou ZiMU.

Každý týden tu pořádají lyžařské závody pro děti, carvingovou a freestylovou výuku, túry na běžkách, sáňkování, ski kiting, musherské výlety a výšlapy na sněžnicích.

V České republice patří lyžařský areál SKiMU k nejvýše položeným. Nadmořská výška, v níž je i spodní stanice vleku umístěna výše než 1000 metrů nad mořem, a moderní automatické zasněžování jsou již několik let příslibem skvělé lyžařské sezóny. Ubytovaným hostům nabízí SKiMU speciální na míru šité komplexní balíčky služeb.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám