Hlavní obsah

Zimní prodloužený víkend s wellness? Zkuste Braniborsko a ušetříte

Novinky, Německá turistická centrála/TMB

Komerční článek - Vrátili jste se po vánoční pauze do práce a už zase myslíte jen na to, jak si od ní odpočinout? Máme pro vás jeden tip: wellness pobyt v Braniborsku! Během zimních měsíců lze na prodlouženém víkendu i delším pobytu výrazně ušetřit.

Foto: Schlosshotel Rühstädt

Využijte zimní akce a ušetřete na wellness pobytu v Braniborsku

Článek

Akce „Zimní Braniborsko“

U německých návštěvníků je velmi oblíbená zimní akce TMB Tourismus-Marketing Brandenburg GmbH „Zimní Braniborsko“. Během doby trvání této akce, tedy od listopadu do března, si mohou hosté v zúčastněných hotelích zarezervovat dvoulůžkové pokoje od 65 EUR na noc včetně snídaně. Na prodlouženém víkendu či kratší dovolené v Braniborsku tak můžete výrazně ušetřit. Letos se akce účastní 60 tří a čtyřhvězdičkových hotelů, jež nabízejí ubytování pro dvě osoby včetně snídaně za 65 nebo 79 EUR.

Foto: TMB Fotoarchiv/Boettcher

Vychutnejte si krásy zimní krajiny

Ušetřete ještě více

Kdo je flexibilní a netouží po dovolené v exponované víkendy, může na ubytování v týdnu ušetřit ještě více. U 31 poskytovatelů lze rezervovat ubytování i ve všední dny, tři noci pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní tak vyjdou na 63 EUR místo 79 EUR při začátku pobytu od neděle do úterý.

Foto: Schlosshotel Rühstädt

Zámecký hotel Rühstädt se nachází nedaleko lázeňského střediska Bad Wilsnack. I zde se můžete ubytovat výhodně.

Výhodné balíčky

Kromě toho spadají do akce „Zimní Braniborsko“ také vícedenní nabídky zimní dovolené, které kromě ubytování obsahují i další služby jako wellness, menu, zimní plavby loďkou nebo prohlídky s ochutnávkami. Kdo svůj pobyt v Braniborsku spojí s wellness, udělá jedině dobře. Termální lázně se nacházejí například ve městech Lübbenau, Burg (obě ve Spreewaldu necelé 3 hodiny od Prahy), Bad Saarow (jezerní krajina Oder-Spree, necelé 4 hodiny od Prahy), Templin (Uckermark, 4,5 hodiny od Prahy), Bad Wilsnack (Prignitz, cca 5 hodin od Prahy), Ludwigsfelde a Bad Belzig (obě ve Fläming, cca 3,5 hodiny od Prahy).

Foto: TMB Fotoarchiv/Boldt

Národní park Criewen

Akce „Zimní Braniborsko“ platí až do 31.3.2016. Veškeré informace o akci naleznete na www.winterliches-brandenburg.de

Foto: TMB Fotoarchiv/Hirsch

Romantická procházka odpolední zasněženou krajinou jistě zažene všechen Váš stres

Rádi byste vyrazili do Německa?

Inspirujte se na www.germany.travel a objevte cíl Vaší příští dovolené či výletu!

Láká Vás dovolená v přírodě? Zkuste tento praktický vyhledávač ideálního místa pro dovolenou přesně dle Vašich představ.

Chcete vyrazit na prodloužený víkend do města? Přečtěte si něco o německých metropolích i romantických středověkých městech na www.germany.travel a jistě si vyberete.

Rádi byste se vydali objevovat zajímavé památky? Podívejte se na všechny německé památky UNESCO a vydejte se na cestu časem.

Výběr toho nejlepšího z Německa najdete na seznamu TOP 100 památek a atrakcí, o nichž každý rok hlasují turisté z celého světa.

Tipy na dopravu

Do Německa se dostanete snadno autem, vlakem či autobusy různých společností, jejichž nabídku destinací letos výrazně rozšířily zelené autobusy Flixbus. Pokud chcete vyrazit jen na víkend a užít si ho na maximum, pro cesty na sever či západ Německa můžete využít nabídky nízkonákladové letecké společnosti Eurowings.

Výběr článků

Načítám