Hlavní obsah

Zimní dovolená v hotelech Explorer Hotels

Novinky, Německá turistická cenrála

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Jste sportovci tělem i duší a chystáte se na dovolenou do Bavorska? Pak pro vás máme tip na čtyři oblasti, kde si přijdete na své a ještě ušetříte: Oberstdorf, Montafon, Nesselwang a Berchtesgaden.

Foto: Tourismus Oberstdorf

Užijte si zimní dovolenou třeba na Fellhornu.

Článek

Nové designové hotely v Alpách jsou skvělým místem, odtud se můžete vydat přímo na výpravy do hor. Díky své poloze, modernímu designu a příjemné atmosféře jsou hotely Explorer Hotel skvělým základním táborem nabízejícím nekomplikovanou zimní dovolenou za nízkou cenu.

Foto: 2014 Explorer Hotels

Hotely Explorer se nacházejí v nádherných lokalitách

Přenocování hotel nabízí v pohodlných a zároveň trendových designových pokojích. Ty nabízejí na 21 m² dostatek prostoru: pro relaxaci a případné sportovní vybavení, které si hosté s sebou přivezou z domova. Vrcholným zážitkem je ovšem zdejší okno nabízející panoramatický pohled na celou krajinu, třešničkou na dortu je pak pohodlná lavice, kde se mohou hosté uvelebit a pozorovat dech beroucí vrcholky zdejších hor a okolní krajinu.

Foto: 2014 Explorer Hotels

Potěší i panoramatická okna s pohodlnou lavicí

Skvělý start do nového dne

Předtím, než se hosté vydají na celodenní výpravy do okolních hor, mohou při snídani načerpat novou energii a začít nový den. Snídaňový bufet je zde vskutku rozsáhlý a nabízí i řadu zdravých pochoutek. Hosté si mohou snídani vybrat přesně podle svého gusta a užít si i řadu regionálních specialit.

Foto: 2014 Explorer Hotels

V kuchyňském koutku si mohou hosté vajíčko připravit přesně podle svých přání

Navíc se zde nachází i koutek, kde si mohou připravit vajíčko přesně tak, jak ho mají rádi. Večer se pak mohou vydat na skleničku nebo něco lehkého do hotelového baru.

Foto: 2014 Explorer Hotels

Na baru jsou k dostání různé drobnosti - zde třeba Flammkuchen

U vstupu do hotelu se nacházejí dvě obrovské dotykové, interaktivní obrazovky, na kterých se mohou hosté informovat o aktuálním stavu počasí nebo o jízdních řádech zdejších lanovek, stejně tak se tu hostům zobrazí situace na sjezdovkách, najdou se zde však i zajímavosti a novinky z celého regionu.

Sportovní duch a umění sportu

Hotely se zaměřují na hosty, kteří vyznávají aktivní a sportovní dovolenou, a proto se také soustřeďují na jejich specifické potřeby, které se snaží uspokojit. Součástí hotelu je proto také sportovní spa se saunou, parní lázní, kabinou s infračerveným světlem, fitness a odpočinkovou/relaxační místností, kde si může každý z hostů odpočinout.

Foto: 2014 Explorer Hotels

Součástí hotelů jsou i wellness zóny, sauna je samozřejmostí

V hotelu se nachází také malá dílna, kde je k dispozici nářadí, které je potřeba pro opravu nebo nastavení lyží. Nejen hosté si v hotelu užívají nerušeného spánku, také o jejich sportovní vybavení je dobře postaráno: lyžárna s topením pro lyžařské boty je zdarma a ve vyhřívaných, uzamykatelných skříňkách (za poplatek) najdou své místo i prkna.

Foto: 2014 Explorer Hotels

Nechybí ani malá dílna, která je hostům hotelu k dispozici

Bezvadnou předností pro skvělou zimní dovolenou je testovací lyžařské centrum, které se nachází přímo v hotelu: tam si mohou zájemci lyže rovnou zapůjčit, nebo si zakoupit skipasy, případně si zarezervovat některý z lyžařských kurzů.

Foto: 2014 Explorer Hotels

V hale jsou interaktivní tabule plné zajímavých informací a aktualit

4 hotely, 4 regiony a 1 top cena

Vybrat si hosté mohou mezi Oberstdorfem, Montafonem, Nesselwangem a Berchtesgadenskem.

Oberstdorf – ráj zimních sportů

V Oberstdorfu se rozprostírá největší lyžařský region v Německu se 124 km sjezdovek a 6 lanovkami. Sjezdovky jsou různé obtížnosti, zimní dovolenou v tomto regionu si užijí jak začátečníci, tak zkušení lyžaři. Na své si zde ale přijdou i milovníci ostatních zimních sportů: běžky, skialpinismus, výpravy na sněžnicích nebo nordic walking, pěší turistika,...

Foto: 2014 Explorer Hotels

Jejich ovládní je naprosto snadné

V regionu se nachází nepřeberné množství značených i neznačených stezek, které si mohou návštěvníci vybrat přesně podle svého přání a aktuální nálady.

Oblast Neuschwanstein – přímo u sjezdovek

Explorer Hotel Neuschwanstein leží přímo v lyžařském regionu Alpspitz: z hotelu přímo na sjezdovky, tak zní zdejší motto! S rozšířenou lyžařskou kartou je návštěvníkům k dispozici přesně120 km sjezdovek. Také kouzelné pohádkové zámky se hodí navštívit v jakémkoli ročním období. Samotný Neuschwanstein se nachází pouhých dvacet minut jízdy od hotelu Explorer Neuschwanstein.

Foto: 2014 Explorer Hotels

Jsou designové, šetrné k životnímu prostředí a nabízí parádní ubytování pro sportovce

Co se týče sjezdovek Alpspitzbahn, tak ty stojí opravdu za to navštívit. Díky jejich rozmanitosti se zde nacházejí jak rodinné (určené především pro děti) sjezdovky, tak i ty nejnáročnější – černá sjezdovka „Grüner Strich“, sjezd lesem a také sjezdovka s boulemi. Kromě toho je zde i rychlostní sjezdovka, která má i ukazatel rychlosti, díky čemuž se hosté mohou aspoň na chvilku cítit jako světoví závodníci.

Tip: Děti si zamilují cvičné louky, sportovci ocení snow park, ostatní i možnost nočního lyžování až do 21 hod.

Berchtesgaden – ve stínu nejkrásnějších hor světa

Jen několik minut jízdy autem od národního parku Berchtesgaden a kousek od Salcburku je umístěn další z hotelů sítě Explorer. 300 metrů od hotelu se nachází lyžařské středisko Jenner, v širším okolí pak hosté naleznou pět dalších lyžařských center. 800 metrů od hotelu se rozprostírá jedno z nekrásnějších jezer na světě, jezero Königssee s proslulým kostelem Sv. Bartoloměje, nad nímž jako strážce ční do výšky 2 713 m.n.n. nejvyšší hora regionu – Watzmann.

Foto: 2014 Explorer Hotels

Designové pokoje jsou prostorné a mají mnoho odkládacích ploch

Pokud návštěvníci zatouží po městském „ruchu“, mohou se vydat do tři a půl kilometry vzdáleného městečka Berchtesgaden. Zde na ně čeká hned několik zážitků – skvělá bavorská kuchyně a bavorské pivo, lázně Watzmann Therme a také prohlídkové doly Salzbergwerk.

Tip: Hotel v Berchtesgadensku bude slavnostně otevřen již 27. února 2015.

V Montafonu se na návštěvníky zase těší „nejsportovnější z regionů“ Vorarlberska.140 km sjezdovek a dobrodružné trasy ve volném terénu čekají jen na to, až budou objeveny.

Hotely Explorer Hotel – to jsou čtyři hotely, čtyři regiony, které spojuje jedno: parádní zážitek ze zimní dovolené a skvělá nabídka pro lyžaře!

Inzertní sdělení

Skvělá zimní nabídka Exploreru

  • 7 přenocování v trendy designových pokojích
  • rozmanitá a bohatá snídaňová nabídka
  • šestidenní skipas
  • využití sportovního spa, parní lázně, kabiny s infračerveným světlem, fitness a relaxační zónou
  • wifi

Již od 379,- eur za osobu v dvoulůžkovém pokoj Přehled nabídek zde

Tipy na cestu

O  Bavorsku hezky česky na www.bavorsko.eu

Zima v Bavorsku zde

Der Explorer Hotel

Oberstdorf | Montafon |Neuschwanstein | Berchtesgaden

T: +49 (0) 8322 94079445

E-mail: info@explorer-hotel.com

Více o Oberstdorfu

Oblast Allgäu

Výběr článků

Načítám