Hlavní obsah

Originální hotel v centru Berlína

Novinky, Německá turistická centrála

Komerční článek - Chystáte se do Berlína a nevíte si rady s ubytováním? Máme pro vás jeden tip, který byste si měli do budoucna určitě zapamatovat, ať už pojedete do německé metropole na skok s přáteli nebo partnerem, či na služební cestu.

Foto: Mercure Hotel Berlin City

Vítejte v hotelu Mercure Berlin City

Článek

Pokud je pro vás klíčová dobrá dostupnost z centra, jste na správné adrese

Pokud hledáte ubytování v docházkové vzdálenosti z centra města a hodláte navíc přijet vlakem na hlavní berlínské nádraží, pak je pro vás čtyřhvězdičkový Mercure Hotel Berlin City na Invalidenstraße správnou volbou. Nejenže ho od nádražní budovy dělí pouhých pár set metrů, ty nejvýznamnější berlínské památky, jako jsou budova Říšského sněmu, Braniborská brána nebo muzejní ostrov, vám budou ležet přímo u nohou.

Foto: Mercure Hotel Berlin City

Mercure Hotel Berlin City

Stejně tak blízko se nachází také Oranienburger Straße, proslulá svou pestrou paletou restaurací a hospůdek nejrůznějšího zaměření. Během návštěvy Berlína se tak budete moci vydat i na gastronomickou cestu kolem světa. Díky dobrému spojení hromadnou dopravou se během čtvrt hodinky dostanete například na slavnou třídu Kurfürstendamm, nebo na výstaviště ICC.

Foto: Mercure Hotel Berlin City

Mercure Hotel Berlin City

Kouzlo originality

Od lákadel v okolí hotelu se nyní přesuňme do interiéru. Zde se můžete těšit na značnou dávku originality, o niž se postaral umělec jménem Martin Mlecko. Žádný z celkových 246 pokojů v kategoriích Standard, Superior a Privilege není stejný a každý z nich má své osobité kouzlo. Pokud si chcete užít klid,určitě vás nadchne pokoj orientovaný do klidného dvora překypujícího zelení.

Foto: Mercure Hotel Berlin City

Mercure Hotel Berlin City

Udělejte si pohodlí jako doma a relaxujte

Usaďte se, dopřejte si dobré jídlo a pití, naprosto dle libosti. Pokud hledáte příjemné prostředí, ať už pro práci či odpočinek, pak jste tu správně. V uvolněné atmosféře si můžete vychutnat moderní pokrmy prvotřídní kvality a rafinované zákusky jako bonus. Ze všeho nejvíce ale doporučujeme vyzkoušet Black Angus Burger nebo alespoň tzv. Cold Cuts podávané k exkluzivním vínům.

Foto: Mercure Hotel Berlin City

Mercure Hotel Berlin City

Související odkazy

Více o hotelu: www.mercure.com

Více o Berlínu: www.visitberlin.de

Vše o dovolené v Německu: www.germany.travel

Související témata:

Výběr článků

Načítám