Hlavní obsah

Žena se procházela po křídle letadla. Bylo jí prý moc vedro

Novinky, Michael Švarc

K těžko uvěřitelné situaci došlo na letišti v Kyjevě. Jistá cestující po přistání otevřela nouzový východ a začala se procházet po křídle, protože jí prý bylo velké vedro a chtěla se nalokat čerstvého vzduchu. Kvůli ženě dorazili lékaři, policisté i celníci, opilá ani pod vlivem drog však nebyla, napsaly servery The Sun a Times Now.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bizarní situaci se podařilo zachytit na video. Žena, která se vracela s manželem a dvěma dětmi z dovolené v Turecku, se na něm prochází po křídle a poté zamíří zpět dovnitř.

„Letadlo přistálo a téměř všichni cestující vystoupili. Ta žena šla odzadu k nouzovému východu, otevřela ho a vyšla ven,“ popsal událost jeden z udivených spolucestujících. Doplnil, že i ženiny děti byly překvapené, když matku na křídle viděly.

Pilot nechal vzburcovat lékaře, policie a celníky. Žena mezitím křídlo opustila a vrátila se do letadla, strážníkům následně řekla, že jí bylo moc vedro. Testy ukázaly, že pod vlivem drog ani alkoholu nebyla.

Letecká společnost Ukraine International Airlines potvrdila, že k bizarnímu incidentu skutečně došlo a žena se dostala na blacklist, takže s dopravcem už nesmí cestovat. „Pasažérka se dostala na černou listinu za hrubé porušení bezpečnostních předpisů a nevhodné chování na palubě,“ uvedl mluvčí aerolinek.

Lékaři nebyli z ženy schopni dostat žádnou logickou odpověď, a tak jí řekli, že svým dětem nejde příliš příkladem. Ukraine International Airlines navíc požadují, aby dostala žena výjimečně vysokou pokutu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám