Hlavní obsah

V Praze přistál obří Airbus A380. Na palubě má bar i sprchy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve 13.24, tedy minutu před plánovaným příletem, přistál na pražském letišti Václava Havla letoun Airbus A380 společnosti Emirates. Na palubě bylo celkem 27 členů posádky z celkem 15 různých zemí. Devět z nich byli Češi.

BEZ KOMENTÁŘE: Interiér AirbusuVideo: Novinky

 
Článek

Obří letoun společnosti Emirates je výjimečný tím, že má na palubě pro pasažéry první třídy nejen oddělené místnosti s postelemi, ale také třeba sprchy či společenskou místnost s barem, kde se mohou pasažéři během letu potkávat.

Foto: Novinky

Místnost, ve které se lidi mohou i osprchovat.

BEZ KOMENTÁŘE: Přistání AirbusuVideo: Novinky

Za plotem pražského letiště se sešly tisíce lidí, kteří na přílet vzdušného giganta čekali. Aerolinky Emirates chtěly tímto výjimečným leteckým spojem oslavit páté výročí působení v České republice.

Foto: Novinky

U baru se mohou pasažéři během letu občerstvit.

Zajímavostí je, že letoun odletí zpět do Dubaje krátce po páté hodině plně obsazený. Podle informací Novinek bude mnoho Čechů po příletu do Dubaje posléze pokračovat dále do thajského Bangkoku.

Foto: Novinky

Letoun A380 v Praze

„Jsme potěšeni, že našim českým cestujícím můžeme poprvé nabídnout tuto jedinečnou cestovní zkušenost,” uvedl ředitel společnosti Emirates pro ČR Bořivoj Trejbal.

Reklama

Výběr článků

Načítám