Hlavní obsah

Uličkami letadla tekly výkaly, tvrdí pasažéři australských aerolinek

Novinky, fis

Letadlo australských aerolinek Virgin Australia v pondělí zamířilo do Sydney. Kvůli problémům s odpadem se však po několika hodinách vrátilo do kalifornského Los Angeles. Cestující si stěžovali na nepříjemný zápach. Co přesně bylo jeho příčinou, není zcela jasné.

Foto: Profimedia.cz

Společnosti Virgin Australia nepříjemná nehoda na pověsti příliš nepřidá.

Článek

„Toalety explodovaly a my jsme doslova seděli ve výkalech,“ napsala Novozélanďanka Julia Malleyová, jedna z cestujících. Po těchto zkušenostech se někteří pasažéři pevně rozhodli s Virgin Australia už nikdy znovu neletět.

Kromě Malleyové se i další pasažéři na sociálních sítích a následně také médiím svěřili s tím, že v uličkách letadla jasně viděli vyteklé lidské exkrementy. Letecká společnost to ovšem popírá a tvrdí, že toalety mají separátní vypouštění.

Problém prý nastal s odpadem. Kapitán se v souladu s předpisy z preventivních důvodů rozhodl vrátit kvůli dvěma vytékajícím dřezům na palubě.

Kvůli vzniklým komplikacím letadlo nemohlo dále pokračovat v plánované trase a přistálo znovu na místě startu v Los Angeles. Aerolinky se za vzniklé zdržení a nepříjemnosti pasažérům omluvily.

Reklama

Související články

Mám ebolu, zalarmoval Američan plné letadlo

Planý poplach na palubě Boeingu 777 společnosti US Airways z USA do Dominikánské republiky vyvolal ve středu 54letý Američan. Během letu začal vykřikovat, že...

Výběr článků

Načítám