Hlavní obsah

Uletělo jim letadlo, tak natočili komické video, jak přestát dlouhé čekání

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se na letišti zabavit, když vám odletí poslední spoj v daný den a další letí až ráno? No, pokud váš rozpočet neumožňuje přespat v nějakém letištním hotelu, čeká vás povětšinou bezesná noc. Dvojice mladých vtipálků, Ben Borrello a Zach Searcy, natočila famózní video, ve kterém s notnou dávkou nadsázky ukazuje, jak se mohou lidé na letišti zabavit.

Američanům uletělo letadlo, při čekání natočili video o tom, jak se na letišti zabavit

 
Článek

Letiště Fort Worth v americkém Dallasu nabízí mnoho možností pro vyžití, pokud se nudíte. Možná ne záměrně, ale vynalézavý člověk si evidentně vždy najde způsob, jak se na tomto texaském letišti zabavit.

„Chtěli jsme z toho uvíznutí na letišti vytěžit maximum, že jsme dělali věci, o kterých jsme vždy snili, že by se na letišti daly dělat,” uvedla dvojice pro média. A nenudili se - vyzkoušeli si sáňkování na eskalátorech, sprint na jezdících pásech a nezapomněli ani na trochu vojenského výcviku a gymnastiky.

Co je však značně překvapivé, je fakt, že dvojice neměla během natáčení svého videa ani jednou problém s bezpečnostními pracovníky letiště. Nebylo to však proto, že by žádného v průběhu noci nepotkali. „Prošlo jich okolo nás opravdu hodně,” tvrdí šprýmaři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám