Hlavní obsah

Romantická restaurace v korunách stromů, kde si hosté pochutnají v hnízdě

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trochu neobvyklý zážitek nabízí restaurace na thajském ostrově Koh Kood. Návštěvníci sedí v proutěných hnízdech v korunách stromů a mají výhled na tyrkysové moře. Číšníci mezi hosty sviští na laně a podávají tradiční thajské delikatesy.

BEZ KOMENTÁŘE: Restaurace v ptačím hnízdě v korunách stromů

 
Článek

Ve výšce pěti metrů nad zemí si hosté lebedí ve velkých proutěných koších, které nápadně připomínají ptačí hnízda. Restaurace v korunách stromů je součástí resortu Soneva Kiri.

Číšníci se pohybují na lanech, což vyžaduje cvik a hodiny praxe, aby při jízdě nerozlili pití a dekorace na talířích se nesesunula. Létající číšníci jsou díky soustavě lan rychlejší, než když by měli chodit po dvou.

Foto: http://www.soneva.com/soneva-kiri

Když si pak pochutnáváte na místních specialitách, máte krásný výhled na hladinu moře Thajského zálivu i písečnou pláž, napsal list Daily Mail. Příjemnou výhodou restaurace je také chládek a mírný vánek, který se ve vysokých větvích drží.

Foto: http://www.soneva.com/soneva-kiri

Návštěvníci se nemusí obávat, že by museli šplhat po žebříku nahoru. Vyzdvihne je naviják rovnou do hnízda k prostřenému stolu. Každý koš pojme jen dvě osoby, což je ideální pro romantické obědy nebo večeře.

Jídlo pro dvě osoby vychází na 283 liber (9056 korun).

Foto: http://www.soneva.com/soneva-kiri

Reklama

Související témata:

Související články

Když turisté jezdí za sladkými delikatesami

Lidé se rozplývají nad italskou zmrzlinou, bílým jogurtem s medem v Řecku, nad holandskými vaflemi či portugalským pastel de nata. Každá země má svou sladkost,...

Výběr článků

Načítám