Hlavní obsah

Při bahenním festivalu si zašpiníte oblečení, ale zlepšíte kvalitu pleti

Novinky, Marcela Janouchová

Někdo má rád divadlo, někdo film, někdo hudbu a jiný zase bahno. Zvláštní záliba? Ne pro korejské obyvatele! Bahenní festival v Jižní Koreji organizuje svůj již 13. ročník a o návštěvníky není nouze. Festival začal 16. července a skončí 31. července.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bahenní festival v Jižní KorejiVideo: Reuters

 
Článek

Více než 130 tisíc návštěvníků se sešlo v Boreyongu, asi 190 kilometrů od jihovýchodního Soulu, aby se mohli válet v blátě. Heslo festivalu? Přijít čistí v čistém oblečení a odejít s blátem na každičkém místečku vašeho těla i oděvu. Máte také rádi bahenní zápasy?

Foto: Profimedia.cz

Bahenní festival v Jižní Koreji si lidé skutečně užívají.

Foto: Profimedia.cz

Bahenní zápasy jsou oblíbené.

Návštěvníci mají možnost hrát si v 200 tunách šedého bláta, zkusit si bahenní zápasy, bahenní skluzavky, či bahenní lázně. Lidé sem jezdí z celého světa, aby si vyzkoušeli všechny druhy špinavých hrátek. Pokud se vám ale nelíbí špinavé oblečení, berte to z té druhé stránky. Bláto má blahodárné účinky na vaši pokožku.

Reklama

Související témata:

Související články

Maroko: dobrodružství s kouzlem orientu

Slunce vysoko na azurovém nebi, horkem se tetelící vzduch, pokřik muezinů z minaretů, hory, poušť i palmérie kam až oko dohlédne. Takové je Maroko. Stále téměř...

Vodní imprese šumavské Vydry

Mění se vám před očima, s roční dobou, s časem, minutou, vteřinou. Kouknete se na chvíli do nebe, a když obrátíte zrak dolů, je zase jiná. Pokaždé krásná, svá....

Výběr článků

Načítám