Hlavní obsah

Pasažér natočil, jak letištní personál zachází se zavazadly

Všichni to tak nějak mlčky tušíme, ale obvykle chybějí důkazy. Když nám kufr na pásu vyjede omlácený, poškrábaný či dokonce bez kolečka, je nám jasné, že má za sebou těžké hodiny. Jeden z pasažérů společnosti Air Canada nyní natočil, jak se zavazadly zacházeli zaměstnanci kanadských aerolinek. A hezký pohled to není.

BEZ KOMENTÁŘE: Pasažér natočil, jak letištní personál zachází se zavazadly

 
Článek

Dwayne Stewart nestačil věřit svým očím, když spatřil z okýnka letadla na torontském letišti, jak zaměstnanci aerolinek zacházejí se zavazadly pasažérů. Ti házeli kufry ze schodiště do kovového vozíku z výšky asi pěti metrů, aby ušetřili čas a síly. Neváhal ani chvíli a mobilním telefonem jejich počínání natočil.

A aby bylo vše ještě horší, než to na první pohled vypadá, Stewart a ostatní pasažéři byli aerolinkami požádáni o to, aby do zavazadlového prostoru odbavili i zavazadla, která by normálně měli jako příruční, vzhledem k nedostatku místa na palubě letadla.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Mnohé to vysvětlilo

„Je fakt bezva, že mám v tom zavazadle počítač,“ říká Stewart ve chvíli, kdy je jedna z tašek házena z výšky do vozíku. Video se stalo okamžitě hitem na sociálních sítích, když si někteří z aerolinek utahovali, že když létají s nimi, létá i jejich bagáž. Jeden uživatel podotkl, že už konečně chápe, jak se mohlo stát, že jeho šampón v kufru skončil na všem oblečení.

Aerolinky Air Canada v současné chvíli incident vyšetřují a je pravděpodobné, že dva pracovníci, kteří takto se zavazadly nakládali, budou propuštěni. „Tato událost je zcela neakceptovatelná a zcela porušuje naše vnitrofiremní nařízení o nakládání se zavazadly cestujících,” uvedla mluvčí společnosti Angela Mahová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám