Hlavní obsah

Pár si dopřeje 38 svateb, procestuje při tom svět

Novinky, fis

Proč se upínat k jednomu jedinému svatebnímu dni, když si jich lze užít libovolné množství? S podobnou myšlenkou vyrazil v únoru na velkou svatební cestu kolem světa mladý americký pár. Během necelých tří měsíců chce stihnout skoro čtyři desítky svateb.

Foto: Profimedia.cz

Svatba v Indii u jeskyní Éllóra

Článek

Dvaatřicetiletá Rhiann Woodyardová a třicetiletý Cheetah Platt, akrobati z Los Angeles, se loni zasnoubili. Když se ale snažili najít ideální místo pro svatební obřad, zjistili, že si nemohou vybrat. Tak vznikl nápad, udělat si svateb více - nakonec o dost víc než jednu.

Na cestu se ještě jako snoubenci vydali 8. února, plánovaný návrat domů má proběhnout 28. dubna. Z Los Angeles zamířili do Kolumbie, kde se konal první svatební obřad, dále cestovali do Španělska, Irska, Maroka, Egypta, Indie či Thajska.

Foto: Profimedia.cz

Svatba v Egyptě

Během 79denní cesty chce dvojice stihnout 38 svateb v 11 (podle některých zdrojů ve 12) zemích světa. Závěrečný obřad s rodinou a přáteli se má uskutečnit v květnu v Los Angeles.

Foto: Profimedia.cz

Svatba ve spanělském městě Segovia

Aby novomanželé ušetřili, berou se pokaždé ve stejném oblečení. Finanční podporu získali přes web Honeyfund, na který se registrují páry, jež potřebují pomoc s vysněnými líbánkami.

Foto: Profimedia.cz

V Thajsku šel dvojici za svědka slon.

Podle britského deníku Daily Mail se Platt nechal slyšet, že snad nemůže být nic lepšího, než cestovat se svojí životní láskou a mít svatbu na nejúžasnějších místech světa.

Woodyardová si opakované obřady také užívá. Je prý šťastná, že její svatba netrvá pouhý jeden den, ale téměř tři měsíce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám