Hlavní obsah

OBRAZEM: Nejluxusnější minihotely světa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vás nelákají luxusní obří hotely a hledáte raději klid a soukromí, tak možná oceníte výběr deseti minihotelů, které mají maximálně 20 pokojů či apartmá. Velkou roli hraje v těchto hotýlcích prostředí a styl odpovídající zemi, ve které se nachází. Své místo v tomto výběru má i jedinečnost místa a kvalita obsluhy a celkové péče.

Článek

Velké hotely známých světových řetězců dávají sice turistovi jistotu kvalitního ubytování, někteří cestovatelé však hledají spíše výjimečnost a soukromí. Právě pro ně je určen tento výběr deseti minihotelů, které neurazí ani ty nejrozmařilejší z nejrozmařilejších. Fotogalerie všech těchto hotelů najdete na serveru VIPmag.

Indie - Aman-i-Khás; Rádžsthán

Aman-i-Khás je tábor, který se skládá z deseti speciálních stanů. Leží na okraji Národního parku Ranthambore v Rádžsthánu v Indii. Je to útočiště divoké přírody i kulturních krás.

Aman-i-Khás

Itálie - JK Place Capri; ostrov Capri

JK Place Capri najdete, jak již název napovídá, na italském ostrově Capri. Hotel, který vznikl v roce 1885 nabízí příjemnou přímořskou atmosféru, lázeňské služby a pohostinné prostředí.

JK Place Capri

Jižní Afrika - Singita Sweni Lodge; Krugerův Národní park

Uprostřed kropenatého stínu na břehu řeky Sweni v Krugerově parku v Jižní Africe leží Singita Sweni. Minihotel, který je inspirován přírodou, konkrétně zemí.

Singita Sweni Lodge

Maledivy - The Rania Experience; atol Faafu

The Rania Experience je rezidenčním komplexem, který zahrnuje šestipokojovou vilu na soukromém ostrově a jachtu měřící 26 metrů.

The Rania Experience

Maroko - Ana Yela; Marrákeš

Ana Yela je malý palác v srdci Marrákeše, v historické Medině. V překladu znamená Ana Yela „Já jsem Yela“. Architektura domu totiž vypráví pohádkový příběh o dívce, která ve zdejším domě žila.

Ana Yela

Nový Zéland - Eagles Nest; Russel

Tento soukromý komplex pěti vil se rozkládá na 75 akrech pozemků v Bay of Islands (Zátoce ostrovů) na Novém Zélandu. Nese jméno Eagles Nest neboli Orlí hnízdo, a je v docházkové vzdálenosti od historického města Russel.

Eagles Nest

Seychely - North Island; North Island

Hlavními hesly se na tomto ostrově stalo soukromí, příroda, luxus, prvotřídní služby a jedinečné zážitky. North Island je důkazem, jak se dá využít přírodní klenot, aniž by se narušila ekologická rovnováha.

North Island

Švýcarsko - The Lodge; Verbier

The Lodge je okouzlující horská chata, ve které najdete devět pokojů až pro 18 hostů. Nachází se na klidné cestě pouhých deset minut chůze od vleků a centra města Verbier.

The Lodge

Thajsko - Villa Beige; ostrov Koh Samui

Villa Beige je nemovitost, která se rozkládá na ploše 50 arů. Sídlo se nachází v jihozápadní části thajského ostrova Koh Samui, uprostřed tropické džungle s výhledem na moře. Přesto sem cesta trvá jen 45 minut letu z Bangkoku.

Villa Beige

USA - The Point; stát New York

The Point je unikátním sídlem, kde mohou návštěvníci strávit speciální chvíle za velmi příjemných podmínek. Komplex se rozprostírá na ploše 75 akrů a najdete ho na polostrově zasahujícího do jezera Saranac.

The Point

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám